Feestcommissie

De Feescie


IMG-20170503-WA0006

Maak kennis met de FeesCie, beter bekent als de Twerkcie met als motto: Feest down, booty up!

Wij zorgen in 2016 en 2017 voor 4 te gekke en leuke feessies. Met de combinatie van onze grandioze persoonlijkheden blazen wij bij elke fuif het dak eraf. Feestelijke thema’s op de meest exotische plekken staan voor jullie op de kaart.

Onze excentrieke leden zijn: Fenny, tevens voorzitter van de Twerkcie, gevolgd door haar trouwe vicevoorzitter Noortje; PR-vrouwke Lisa, die alle aantrekkelijke posters voor ons in elkaar flanst; notulist Tijmen, die trouw de vergaderingen bijhoudt, zodat we nooit een agenda puntje vergeten; Jerre onze contactvent, die zorgt voor een soepele communicatie tussen andere verenigingen, zodat we ook buiten de Utrechtse stadsgrenzen kunnen feesten; en Helene en Romi die met hun meest creatieve ideeën naar voren komen, zodat we er altijd weer een knalfuif van kunnen maken.

We hopen dat jullie net zo zullen genieten van de feesten als wij, want het is altijd al een party als we samen komen. Het verbaast ons dat het dak van de bestuurskamer er nog niet af is gevlogen!

Hopelijk zien we je snel op een van de meest gigantisch gestoorde, maar vetste feesten van het komende jaar!

 

Veel liefs van de Twerkcie,

Fenny, Lisa, Tijmen, Jerre, Helene, Romi en Noortje