E.L.L.A.

E.L.L.A. is hét damesdispuut van Anteros waarmee wij het corporale niveau net wat hoger leggen binnen de vereniging. Het dispuut is dan ook opgericht om een wat studentikozere omgeving te bieden voor de dames die hier behoefte naar hebben. Wij komen elke 3e donderdag van de maand bijeen om bijvoorbeeld met z’n allen wijn te drinken, hardcore te lasergamen, heerlijk te eten, diehard uit te gaan of lekker wat films te kijken. E.L.L.A. heeft geen ontgroening, maar er zijn wel degelijk wat leuke tradities waar nieuwe leden mee te maken zullen krijgen wanneer zij toetreden tot het dispuut.

drinken_edit
E.L.L.A. neemt elk jaar nieuwe leden aan, echter komt helaas niet iedereen zomaar bij dit hechte dispuut. Het bestuur van E.L.L.A. nodigt eerst potentiële leden uit voor een aspirantenborrel. Naast dat er wordt gekeken of er een klik is tussen de leden en de potentiële nieuwe leden, wordt er ook gekeken naar een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen om tot het dispuut toe te treden. Zo wordt er onder andere verwacht dat je je actief inzet bij de vereniging.

dobbelen_editWij zijn een hechte vriendengroep, waar er naast de vaste samenkomst elke 3e donderdag nog veel wordt afgesproken voor een drankje, een dansje of een andere leuke activiteit.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Mail: dispuutella@uhsv-anteros.nl