Utrechtse homo studentenvereniging Anteros

Visit us

31 augustus is het dan eindelijk weer zover; de eerste borrel na de zomerstop! Vanaf 21:00 uur is Anteros te vinden in café Bodytalk. Twijfel je nog of je lid wil worden of wil je gewoon een keertje komen kijken? Kom dan gezellig langs! Er zullen inschrijfformulieren aanwezig zijn voor lidmaatschap én voor introkamp.

Events

Wij organiseren regelmatig borrels, feestjes en andere leuke activiteiten. Deze zijn te vinden op onze facebook pagina.

Become a member

Lijkt het jou wat om je studententijd door te brengen bij de gezelligste en meest open-minded studentenvereniging van Utrecht? Schrijf je dan snel in!

UIT 2016

Van 9 t/m 11 september gaat Anteros op introkamp! Dit super leuke weekend is het ideale moment om de vereniging en al haar leden beter te leren kennen. Wil jij lid worden van Anteros en mee op introkamp? Schrijf je dan voor 7 september in!

Over ons

Utrechtse Homo Studenten Vereniging Anteros

U.H.S.V. Anteros is de LHBT studentenvereniging van Utrecht. De gezelligheidsvereniging werd opgericht in 2010. Ons doel is om studenten bij elkaar te brengen en hen mogelijkheden bieden voor het maken van nieuwe vriendschappen. Wij zijn openminded en iedereen is welkom. Anteros is een figuur uit de Griekse mythologie, de god van de wederliefde. De lijfspreuk der U.H.S.V. Anteros past bij deze mythologische traditie. “Amor Vincit Omnia” betekent niet alleen dat liefde alles overwint, maar ook dat alle soorten van liefde bestaansrecht hebben. Anteros wordt dan ook vaak gezien als beschermheer van homoseksuelen.

Anteros Promo Video

Bestuur

Het zesde bestuur der U.H.S.V. Anteros
Uploaded image

Floris Rang

Praeses
Ik ben de Praeses van het zesde bestuur, daarmee ben ik de vertegenwoordiger van Anteros. Ik zit alle vergaderingen voor en zorg dat leden het naar hun zin hebben en zich thuis voelen.
Uploaded image

Kelly Reimert

Ab Actis
Als Ab Actis, beter bekend als secretaris, ben ik vooral het schriftelijk woord van de vereniging. Zelf ben ik erg blij dat ik deze functie heb mogen innemen, omdat dit goed bij mijn studie communicatie past.
Uploaded image

Iris van Asten

Fiscus
Als fiscus van het zesde bestuur houd ik mij met alle financiële zaken binnen Anteros bezig. Heb je dus vragen over declaraties of andere geldzaken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Uploaded image

Senne Meijers

Vice-Praeses
De functie die ik vervul is die van de Vice-Praeses. Mijn taken zijn vooral extern contacten leggen en het contact met de sponsoren onderhouden. Als er ergens iets kan worden opgepakt hou ik me daar ook mee bezig.
Uploaded image

Lisa Bakker

Assessor
Ik ben de assessor van het zesde bestuur. Ik ben verantwoordelijk voor de website en de social media zoals facebook en twitter. Daarnaast probeer ik met mijn commissie werk zoveel mogelijk leuke avonden te organiseren voor de leden.

Wij werken samen met

Contact

Mail het bestuur