Claudia Hacke

Claudia Hacke_tweede foto

Ik ben Claudia Hacke, 21 jaar oud en ik studeer Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht.

Ik zal dit jaar de ab actis (secretaris) van de vereniging zijn. Dit houdt in dat je mij vooral tegenkomt bij intern contact (bestuursmail e.d.) en ledenzaken, zoals lidmaatschap en administratie in het algemeen. Ook ben ik verantwoordelijkheid voor de (half)jaarlijkse (Ab Actiaal) verslagen, waarin een overzicht wordt gegeven van alle activiteiten van de vereniging van het betreffende (half)jaar, en de notulen van de grote vergaderingen, zoals een Algemene Ledenvergadering. Daarnaast ben ik ook lid van de kookcommissie en borrelcommissie, dus mocht je me op een gewone borrel eens missen, dan weet je bij welke evenementen je me sowieso kunt vinden.

Ik ben geboren en getogen op Vlieland, wat me vaak de opmerking ‘zeker omdat je van een eiland komt’ van mijn bestuursgenoten oplevert, wanneer ik iets anders doe of zeg. De middelbare school heb ik echter in Harlingen gevolgd, omdat er op Vlieland geen vwo-onderwijs gegeven wordt, dus het vasteland is mij niet geheel vreemd. ’s Weekends ga ik regelmatig nog naar huis om mijn ouders te zien, te werken of even te genieten van de rust, want ik voel me daar nog steeds heel erg thuis.

Zoals gezegd studeer ik naast mijn bestuursjaar Geschiedenis aan de universiteit, maar omdat ik alles geweldig vind, kan ik niet zo goed keuzes maken en slinger ik alle kanten op, van moderniteit naar middeleeuwse handschriften en weer terug. Het liefst zou ik alles wat ik maar kan doen tegelijk doen, maar dit jaar hou ik het rustig met een minor genderstudies. Met historische memes ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Ook zwem en kook ik graag, wat je hopelijk terug kunt zien bij de kookcommissie, en lees ik graag Fantasyboeken.

Spreek me vooral een keertje aan als je vragen hebt of gewoon voor de gezelligheid! Ik kan verward overkomen, maar dat is onderdeel van mijn persoonlijkheid.