Doutzen van der Hoeven

Doutzen van der Hoeven_tweede fotoMijn naam is Doutzen van der Hoeven en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht.

Ik ben h. t. Fiscus der U.H.S.V. Anteros wat betekent dat ik over alle financiële zaken binnen Anteros ga. Ik maak de begrotingen, de balansen en de resultaatrekeningen. Ik in de contributie en andere bijdragen van activiteiten en ik regel betalingen en declaraties. Daarnaast verzorg ik het financieel verslag waar dit alles wordt geregistreerd. Dit jaar ben ik betrokken bij de Activiteitencommissie en de UIT-commissie.

Ik ben opgegroeid in Twente, maar ik was elk weekend te vinden op de zeilboot in Friesland (ik ben half Fries, vandaar ook mijn naam). Ik woon al een tijdje op kamers en sinds anderhalf jaar in Utrecht. Naast het bestuur en de commissies ben ik lid bij E.L.L.A., het damesdispuut van Anteros.

Onlangs ben ik begonnen met rugbyen bij RUS (Rugbyende Utrechtse Studenten). Ik geniet ervan, *zelfs* met blauwe plekken, schrammen, spierpijn en modder overal. Dat hoort namelijk bij! Ik train twee keer per week en op woensdag na de training race ik door naar de Bodytalk om met de leden een goed gesprek te hebben en samen een biertje te drinken. Voordat ik rugbyde, speelde ik trompet in een symfonieorkest. Ik speel nu 15 jaar trompet, ik hoop het weer op te kunnen pakken na mijn bestuursjaar bij Anteros.

Ik kijk ontzettend uit naar alle creativiteit en het enthousiasme van de leden en wat dit jaar ons allen gaat brengen. Ik verwacht vooral veel liefde, plezier en een heleboel gezelligheid.

Tot op de borrel of een activiteit!

FisKusjes,

Doutzen van der Hoeven