19 maart 2015

Erno van Schaik

DSC_0238 Heyy! Ik ben Erno van Schaik, 22 jaar en op het moment woon ik nog in het mooiste boerengat van Nederland: Montfoort.. (maar als je nog een kamer in Utrecht voor me hebt, stuur me vooral een berichtje). Ik studeer op het moment niet, maar ik ben van plan om volgend jaar aan de studie Hoger Hotel Onderwijs te beginnen.

Omdat ik geen studie heb, heb ik dit jaar genoeg tijd om mijn rol als Assessor te vervullen. Als Assessor ben ik verantwoordelijk voor de website, foto’s, social media en de visuele representatie van de vereniging. Ik noem het ook wel het pretpakket, omdat het eigenlijk allemaal taken zijn die ik leuk vind om te doen. Al ben ik er wel al achter gekomen dat honderden foto’s uitzoeken en filteren niet altijd een pretje is. De commissies die ik dit jaar ga ondersteunen zijn de Canal Pride commissie (waar ik vorig jaar voorzitter van was), de Jaarboekcommissie (zodat we alle spicy foto’s in het jaarboek kunnen zetten) en de Kookcommissie (omdat ik enorm fan ben van Gordon Ramsey).

In mijn vrije tijd ben ik meestal aan het feesten, gamen of aan het fietsen (omdat alles zo ver weg is van Montfoort). Verder werk ik al 7 jaar met veel passie in restaurant Het Oude Stadhuis in Montfoort. Kom vooral een keertje langs als ik aan het werk ben, je krijgt geen gratis dingen maar wel een lieve glimlach!

Ik heb de afgelopen 2 jaar heel veel liefde van Anteros gekregen en ik hoop dat ik in dit jaar heel veel liefde terug kan geven. Spreek me vooral een keer aan op de borrel, ik bijt niet maar maak wel foto’s van je die je later misschien niet terug wilt zien. Ik hoop in ieder geval dat ik, samen met mijn mede bestuursleden, er een geweldig Anteros jaar van kan maken, ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Liefs,
Erno van Schaik
h.t. Assessor

X