Jerre Mijnarends

portret-jerre-psdIk ben Jerre! En dit jaar ben ik vice-praeses bij Anteros. Onderhand ben ik al 23 jaar oud en mag ik al 5 jaar genieten van alles wat utrecht te bieden heeft. Tijdens dit bestuursjaars zal ik mij bezig houden met de externe contacten van de vereniging. Dit houdt dus in dat ik contact houdt met andere gelijksoortige studentenverenigingen en andere lgbtqi+ initiatieven.

Mijn passie ligt bij het zoeken van connecties tussen mensen, om samen te werken en tot een gezamenlijk doel te komen. Dit vind je dan ook terug in mijn keuze voor mijn studie, namelijk psychologie! Met deze studie hoop ik te leren hoe ik mensen kan begeleiden om hun leven weer op de rails te krijgen. Tegelijk met mijn bestuursjaar hoop ik dan ook dit jaar mijn Bachelor binnen te slepen.
In het verdere van mijn leven vind je me vaak op feestjes , op het korfbalveld of verdwaalt in een netflix serie. Mocht je me willen paaien, dan is een uitgebreid diner bij mij aan het goede adres.

 

Al in al hoop ik dit jaar een beetje bij te mogen dragen aan de geweldige vereniging Anteros. Ook al heb ik last van een ‘resting bitch face’, spreek me gerust aan op een van onze borrels!

Groetjes,

Jerre