Jim van Emden

portret-jim-psdMijn naam is Jim van Emden en ik heb niet lang geleden 23 verjaardagskaarsen mogen uitblazen. Als fiscus zal ik mij aankomend jaar bezighouden met het financiële beleid en de sponsoraangelegenheden van de vereniging. Voor vragen over contributies of declaraties kun je dus bij mij terecht! Ook valt er met mij altijd te praten over de sponsormogelijkheden die Anteros te bieden heeft.
Op het moment van schrijven ben ik in de afrondende fase van mijn studie Rechten gekomen. Mijn hart ligt bij de juridische aspecten van arbeidsverhoudingen en de sociale zekerheid. Naast al dit moois houd ik mij verder bezig met politiek, voetbal (dan vooral kijken en bediscussiëren) en vind ik filosofie toch ook wel erg boeiend. Gezellig kletsen, eten of iets anders gezelligs ontplooien met trouwe en gekoesterde vrienden is voor mij ook heel belangrijk. Op sportief gebied kan ik mijn ei vooral kwijt in de sportschool, hoewel het er de laatste tijd alleen helaas niet zoveel van gekomen is.

 

Oja, en ik vind het ook heel gezellig om met mensen van allerlei pluimage te babbelen. Spreek mij daarom vooral eens aan bij onze wekelijkse borrel in de Bodytalk!

Grt,

Jim