Kay Golverdingen

portret-kay-psdHey ik ben Kay, ik zal de Ab Actis (secretaris) rol bij Anteros vervullen. Ik zal me vooral bezig houden met het geschreven woord binnen de vereniging en zal dan ook de mail, notulen en agenda bijhouden. Daarnaast zal ik me gaan bezig houden met de UIT-commissie en de kookcommissie.

Ik studeer voor leraar geschiedenis aan de HU en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar. Voor deze studie heb ik al twee jaar gestudeerd, ik heb toen Human resource management gedaan aan de Christelijke Hogeschool Ede. Dit was toen door meerdere factoren geen succes maar ik ben nog altijd blij dat ik daarna de keuze heb gemaakt om in Utrecht te gaan studeren.

Naast mijn studie en Anteros vind ik het leuk om mezelf dagen lang op te sluiten met een goede Netflixserie. Ik vind het ook altijd lekker om een flink stuk hard te lopen dus als je een hardloopbuddy zoekt kan je me hier altijd over aanspreken! Naast actief sporten vind ik het ook geweldig om wedstrijden van Ajax te kijken op tv, ik probeer dan ook een aantal keer per jaar naar een wedstrijd te gaan in de Amsterdam ArenA.
Naast series en sport heb ik een passie voor eten,  wanneer je hier benieuwt naar bent moet je vooral een keer naar een activiteit van de kook commissie komen!

Ik ben ook elke woensdag te vinden in de Bodytalk bij de wekelijkse borrel van Anteros, spreek me vooral een keertje aan als dat je leuk lijkt!