19 maart 2015

Kelly Bliekendaal

DSC_0144Hey! Ik ben Kelly Bliekendaal, 20 jaar en ik studeer voor leraar Duits aan de Hogeschool Utrecht.

Komend jaar mag ik de rol van Praeses (voorzitter) op mij nemen. Ik mag dus de vergaderingen voorzitten, spreken namens het bestuur en de verantwoordelijkheid nemen voor alles binnen de vereniging en binnen het prachtige bestuur. Verder wil ik komend jaar graag een Praeses voor de leden en vrienden zijn, ik hoop dat alle leden en vrienden het gevoel krijgen dat ze naar mij toe kunnen komen als er iets speelt, als ze een nieuw idee hebben of simpelweg om gewoon een praatje te houden. Naast mijn rol als Praeses zal ik als waarnemend bestuurslid te vinden zijn in de Kunst- en Cultuurcommissie en in de Maatschappelijke Commissie.

Ik ben geboren en getogen in IJsselstein, een kleine stad in de buurt van Utrecht. Ik heb in Nieuwegein op de middelbare school gezeten, hier deed ik ieder jaar trouw mee aan de schoolmusical. Daar is ook mijn liefde voor cultuur begonnen. Ondanks dat ik niet in Utrecht ben opgegroeid heeft Utrecht wel altijd al een plekje in mijn hart veroverd. Naast dat mijn familie uit Utrecht komt ben ik namelijk van kleins af aan al groot fan van de lokale voetbalclub FC Utrecht.

Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en hoop dat jullie dat ook hebben! Schroom niet en spreek mij vooral een keer aan op een van onze borrels, want alleen samen kunnen we er een geweldig jaar van maken!

Amor Vincit Omnia.

Liefs,

Kelly Bliekendaal

h.t. Praeses der U.H.S.V. Anteros

X