Max Gielkens

Max Gielkens

Ik ben Max, 16 jaar oud zonder baard, 26 met baard; dit leidt tot een mooi gemiddelde van 21. Qua studie fladder ik een beetje rond tussen verschillende faculteiten.

Ik zal de taak van Acquisitor (Sponsoring, samenwerkingsverbanden en extern contact) vervullen dit jaar. Dit betekent dat je mij qua bestuurstaken niet zo heel erg op de voorgrond zult zien, maar achter de schermen ben ik hard aan het werk. Echter zal ik altijd aanwezig zijn op de borrel en zit ik in twee geweldige commissies: de Feestcommissie en de Canal Pride comissie.

Geboren en getogen in het diepe (diepe, hele diepe) zuiden van Limburg, maar ondertussen ben ik het accent wel langzaam kwijtgeraakt. Daardoor krijg ik nog wel eens verwarde blikken als ik in dialect aan het bellen ben met familie. Inmiddels woon ik al anderhalf jaar in Utrecht en heb mijn fair share van andere plekken in Nederland en de wereld gezien. Ik ben niet zo bang voor het vreemde en ga graag een uitdaging aan.

In mijn vrije tijd ben ik altijd opzoek naar een nieuwe hobby, dan zie je me eens een week of twee gitaar spelen en de week erna probeer ik te leren jongleren; mijn kamer staat dus ook vol met een hoop rare dingen. Naast deze uitspattingen doe ik ook wat praktisch elke student doet: Series/films kijken, gamen, uitgaan en fitnessen (helaas soms tot vier keer per week). Gelukkig heb ik ook tijd om bordspellen te spelen met mijn vrienden en Anteros haar nieuwste en kwalitatiefste dispuut: Paedia.

Als je benieuwd bent wat ik nu echt studeer of heb je een leuk verhaal? Spreek me vooral eens aan op een van onze borrels!

xoxo,

Max