Nanet Rijpert

portret-nanet-psdIk ben Nanet en ik ben 22 jaar. Als Assessor van het bestuur houd ik mij voornamelijk bezig met de promotie kant van de vereniging. Zo heb ik de website al een gehele make-over gegeven en ben ik verantwoordelijk voor alle fotografie. Als er iets creatiefs moet gebeuren ben ik de aangewezen persoon. Van het ontwerpen van ledenpassen en uitnodigingen tot het bewerken van foto’s, ik zit  met liefde uren achter mijn laptop. De promotie en UIT commissie passen daar ook perfect bij.
Ik studeer psychologie en hoop dit jaar mijn bachelor af te ronden. In een gesprek zal ik er dan ook af en toe per ongeluk een analyse of gespreksvaardigheid uitgooien, negeer dat vooral. Naast mijn studie en bestuurstaken ben ik altijd in voor een drankje doen of een hapje eten met vrienden. Ik ben vaak te vinden op de verschillende gay-feesten in Utrecht met anderen Anterianen, al ben ik ook heel goed in het marathon kijken van series op Netflix.

 

Ik ben bijna elke woensdag te vinden op onze borrels in de Bodytalk en ben altijd in voor een biertje en een praatje. Tot snel!

Groetjes,

Nanet