Nina van Bruggen

portret-nina-psdIk ben Nina en ik ben dit jaar de Praeses (voorzitter) van Anteros. Een functie die ik met veel liefde vervul. Dit jaar ben ik het eerste aanspreekpunt zowel binnen als buiten de vereniging. Ook zit ik in de Serieucie, onze kersverse maatschappelijke commissie, waarvan ik grootste dingen verwacht.

Ondanks mijn babyface ben ik al 23 jaar en tweedejaars masterstudent ‘Neuroscience & Cognition’. *Wijst richting hoofd en mompelt “iets met hersenen”*. Dit jaar volg ik de minor ‘Communication & Education’ en ben ik werkgroep-docent statistiek in Amsterdam.
Als ik heel soms vrije tijd heb, dan probeer ik te sporten bij Olympos. Powerpump, bootcamp, yoga, het maakt me allemaal niet zoveel uit. Verder ben ik vaak te vinden op gayfeestjes in Utrecht met natuurlijk een hele gang van Anterianen. Ook hou ik van door de bossen van Zeist te slenteren, indie muziek luisteren en lees ik af en toe een boek.

Heb je zin om te praten met een wandelende encyclopedie (volgens mijn moeder) met een apart gevoel voor humor, spreek me dan eens gezellig aan op de borrel!

Liefs,

Nina