Noortje van Bentum

Noortje van Bentum

Ik ben Noortje, 20 jaar oud en dit jaar zal ik de functie van Assessor vervullen binnen het achtste bestuur. Voornamelijk zal ik aan de slag gaan met alle sociale media die wij beheren, zoals de Facebook-pagina en onze Instagram. Maar ook de website zal ik regelmatig up-to-date houden.

Mijn leukste taak is dit jaar de foto’s maken. Dat hoef ik natuurlijk niet in mijn eentje te doen, maar het is wel iets waar ik graag tijd in steek. Ook het uitzoeken van de foto’s, over het algemeen een flinke klus als het een goede avond geweest is, kan soms de mooiste pareltjes opleveren. Sommige parels zullen het daglicht helaas niet meemaken.

Naast dit jaar als bestuur studeer ik Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit officieel in mijn derde jaar, maar ben vooral bezig met het herkansen van oude vakken. Dus eigenlijk ben ik nooit op school te vinden, maar overal en nergens. Maar woensdag natuurlijk bij de borrels in de bodytalk en anders met de camera in mijn handen bij activiteiten van onze commissies. Dit jaar zal ik de Kunst- en cultuurcommissie en de Jaarboekcommissie coördineren. Vorig jaar maakte ik hier ook al deel van uit, dus ik ben vooral benieuwd hoe het dit jaar zal zijn!

Ik heb er vertrouwen in dat aankomend jaar schittermagisch en mokerkrachtig zal zijn!

Liefs,

Noortje de Assessor