Tom Verstappen

Tom Verstappen

Ik ben Tom, 21 jaar oud, Marvel-fan, theatergek en student Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht.

Ik vervul dit jaar de rol van Praeses (voorzitter). Ik draag dus de verantwoordelijkheid voor wat er gebeurt binnen het bestuur en binnen de vereniging. Vaak zal ik woordvoerder zijn voor de vereniging en leid ik dingen zoals de Algemene Ledenvergadering. Ook kan je altijd naar mij toekomen als het gaat om ideeën die je hebt voor de vereniging. Denk dan bijvoorbeeld aan dingen zoals het opzetten van een nieuw dispuut of commissie, of wanneer je gewoon graag verandering ziet in de vereniging of iets wilt toevoegen aan Anteros. Dit doe ik met alle liefde maar heb natuurlijk ook rollen in commissies: als penningmeester zit ik in de Ensuitecommissie; en ook in de Maatschappelijke Commissie.

Ook ben ik werkzaam als Commercieel Medewerker bij Scheidegger Opleidingen. Ik ben daar vanaf september een jaar werkzaam en doe het werk nog steeds met alle plezier. Verder breng ik graag de rest van mijn vrije tijd (indien dat er nog is) door met mijn schat van een vriend: Olivier. Je zal Ollie vast ook tegenkomen of al tegengekomen zijn op een borrel of activiteit. Ook ben ik erg op mijn familie gesteld. Ondanks dat mijn familie in Groningen woont, met uitzondering van een zus in Maastricht, zie ik hen nog zo vaak ik kan. Vaak gaan we wel een weekend of dagje weg met z’n allen of vieren we een feestdag of heuglijke gebeurtenis samen. We hebben bijvoorbeeld een weekje wintersport op de planning staan!

Ik ben erg benieuwd naar wat voor leuke, nieuwe ideeën de commissies dit jaar allemaal naar voren brengen. Van de originele thema’s van de Borrelcommissie tot de gekke activiteiten van de Activiteitencommissie.

Als je me ziet op een borrel of feest, maak dan vooral een praatje met me. Ik wil altijd wel een leuk verhaal horen of vertellen!

Liefs,

Tom