Vertrouwenspersoon

Bij Anteros vinden wij het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit. Wanneer je ergens mee zit, iets kwijt wilt of even ergens over wilt praten dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen. Denk bijvoorbeeld aan problemen omtrent je seksualiteit, coming-out of andere persoonlijke problemen. Je kunt hen aanspreken op een borrel of per mail bereiken op vertrouwenspersoon@uhsv-anteros.nl. Alles wat je met onze vertrouwenspersonen bespreekt, blijft vertrouwelijk. Je kunt onze vertrouwenspersoon ook anoniem aanspreken door middel van een anoniem e-mailadres. De vertrouwenspersonen zijn er voor geïnteresseerden in Anteros en voor de leden van Anteros.

 

Onze vertrouwenspersonen zijn Yvette en Djuri, zij staan het hele jaar klaar voor jullie en zij proberen jullie op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen met eventuele problemen. Heb je behoefte aan contact met een vertrouwenspersoon, dan kun je je tot een van hen richten op de borrel of per email.

 

 vertoruwenspersonen

Borrel buddy
Wil je een keertje op een van onze borrels komen, maar vind je het toch spannend om alleen te gaan? Geen probleem, wij hebben bij Anteros de zogenaamde ‘borrel buddy’s. Met deze buddy kun je afspreken om een keer een kijkje te nemen op de borrel. De borrel buddy kan jou op deze manier kennis laten maken met de vereniging en haar leden. Schroom niet om te mailen naar vertrouwenspersoon@uhsv-anteros.nl wanneer het je leuk lijkt om een keertje langs te komen!