1 januari 2018

H.E.L.D.

Wij zijn H.E.L.D.! Wij zijn het oudste, grootste en mannelijkste dispuut van U.H.S.V. Anteros. Al vele jaren organiseren wij elke derde donderdag van de maand een avond gevuld met goede gesprekken, gezelligheid en goudgeel gerstenat! Wij zijn studentikozer dan de andere disputen van U.H.S.V. Anteros. We doen aan een kleine introductietijd, titels, een stropdas en natuurlijk wat gezonde rivaliteit met andere disputen. Gooi dit allemaal bij elkaar en er vormt zich een hechte groep van kameraden. Wij zijn makkelijk te herkennen aan onze matchende overhemden met rode das en logo.

Logo-grootIk hoor je nu denken: ‘Hoe kom ik bij dit gezellige groepje?’.¬†Helaas kun je niet zomaar lid worden. Je moet eerst gevraagd worden door het bestuur van het dispuut. We hebben een paar eisen waar je aan moet voldoen om potentieel lid te worden. Ten eerste moet je je identificeren als man. Ook vragen we je of je actief bent in de vereniging met bijvoorbeeld het uitvoeren van een commissierol, dat je aanwezig bent op borrels en activiteiten of dat je een bestuursfunctie vervult. Dit dispuut is daarmee de trotse hofleverancier van mannelijke bestuursleden van U.H.S.V. Anteros.

Je krijgt natuurlijk veel terug als lid. Leden van H.E.L.D. gaan voor elkaar door het vuur. Een warm welkom voor velen zijn de koude goudgele rakkers die rijkelijk aanwezig zijn op onze avonden.

Voor vragen kun je altijd terecht bij het bestuur van H.E.L.D..

Mail: dispuutheld@uhsv-anteros.nl