Dispuut Euphoria

Dispuutsbestuur der Euphoria:

Floris van den Buck (Praeses) [hij/hem, die/hen/hun]
Azrael Groenenberg (Ab Actis) [die/hen/hun]
Marijn Prins (Fiscus) [die/hen/hun]
Laura Burger (Algemeen Bestuurslid) [alle]

Neem contact op met het dispuut via...

dispuuteuphoria@uhsv-anteros.nl

Gender euforie: De blijdschap die gepaard gaat met het vinden van je identiteit, de expressie die bij je past en het thuis voelen in een community waar je deze ervaringen kan delen.

Wij zijn Euphoria! Het dispuut voor transgender personen, non-binaire individuen, intersekse mensen en/of anderen die zich niet als cisgender identificeren. We zijn het nieuwste dispuut van Anteros en elke derde donderdag van de maand komen we samen in het teken van gezelligheid en verbinding. Centraal in het dispuut staat gender euforie. Dit is de tegenhanger van genderdysforie, vandaar de naam Euphoria.

Het dispuut is een fijne plek voor trans Anterianen waar ze hun ervaringen kunnen delen en zich veilig en gezien te kunnen voelen. Om deze redenen is het mogelijk om anoniem lid te zijn van het dispuut.
Verder zijn we een aanspreekpunt voor informatie over alles wat met gender te maken heeft, om zo de zichtbaarheid van trans personen en hun behoeften zowel binnen als buiten Anteros te vergroten.

Wil je lid worden of heb je vragen? Je mag altijd contact opnemen het bestuur van Euphoria of een mailtje sturen naar dispuuteuphoria@uhsv-anteros.nl

Adres

Princetonplein 9, 3584 CC Utrecht
Maandag – Vrijdag: 10:00-14:00
Donderdag: 10:00-16:00
KvK: 50238825

© U.H.S.V. Anteros 2010 – 2022 | Gemaakt met 🏳️‍🌈 door de Webcie

Anteros-portal log in

The page you are trying to visit is for members only. Log in with your member account or create one to gain access.

Aanmelden voor bestaande gebruikers