Euphoria

Sinds 2021

Dispuutsbestuur van Euphoria:

Loïse Haak (Praeses) [zij/haar]
Wren de Kock (Ab Actis) [ey/em/eir]
Roos van Staalduine (Fiscus) [zij/haar]
Leene T. (Algemeen Bestuurslid) [die/hen/hun]

Neem contact op met het dispuut via...

dispuuteuphoria@uhsv-anteros.nl

Gender euforie: De blijdschap die gepaard gaat met het vinden van je identiteit, de expressie die bij je past en het thuis voelen in een community waar je deze ervaringen kan delen.

Wij zijn Euphoria! Het dispuut voor transgender personen, non-binaire individuen, intersekse mensen en/of anderen die zich niet als cisgender identificeren. We zijn het nieuwste dispuut van Anteros en elke derde donderdag van de maand komen we samen in het teken van gezelligheid en verbinding. Centraal in het dispuut staat gendereuforie. Dit is de tegenhanger van genderdysforie, vandaar de naam Euphoria.

Het dispuut is een fijne plek voor trans Anterianen waar ze hun ervaringen kunnen delen en zich veilig en gezien te kunnen voelen. Om deze redenen is het mogelijk om anoniem lid te zijn van het dispuut.
Verder zijn we een aanspreekpunt voor informatie over alles wat met gender te maken heeft, om zo de zichtbaarheid van trans personen en hun behoeften zowel binnen als buiten Anteros te vergroten.

Wil je lid worden of heb je vragen? Je mag altijd contact opnemen met het bestuur van Euphoria of een mailtje sturen naar dispuuteuphoria@uhsv-anteros.nl