Sister Unions

U.H.S.V. Anteros is actively involved with other LGBT+ student associations in the Netherlands. Together we organise parties and other activities. The boards of the student associations frequently assemble to meet and discuss.

Een van onze zusjes, A.S.V. Gay, zit in Amsterdam. Zij borrelen op woensdagen in Amstel 54.

https://asvgay.nl

Dito! is een zelfstandige organisatie in Nijmegen voor en door jongeren die lesbisch, homo- , biseksueel of transgender zijn. Dito! is daarnaast ook de oudste homojongerenorganisatie van Nederland.

https://ditonijmegen.nl

De jongste vereniging in ons zusterverband is Erasmus Pride uit Rotterdam. Ze zijn sinds 2020 de LGBTQ+-studentenvereniging van Rotterdam en sinds 2021 ook lid van het Interstedelijk Queer StudentenNetwerk (IQSN).

https://erasmuspride.nl

In Groningen bevindt zich het thuisfront van Ganymedes. Zij borrelen elke derde donderdag van de maand in Tram 13 en elke andere donderdag in café De Kast.

https://ganymedes-lgbt.nl

Exaltio is our youngest sister association. They were founded in 2016 and are one of the fastest-growing student associations in Enschede.

https://exaltio.nl

In Delft bevindt zich Outsite, een onderdeel van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit. Zij organiseert elke donderdag een borrelavond vanaf 22:00.

https://outsite.nl