19 maart 2015

Chris Vlam

DSC_0186 Mijn naam is Chris Vlam, ik ben 20 jaar oud en ik studeer zowel Economics and Business Economics als Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht.

Dit jaar heb ik de prachtige taak als Fiscus, wat betekent dat het aan mij is om het overzicht te behouden in de bankzaken. Het verwerken van begrotingen, balansen, de resultatenrekening en al jullie bonnetjes is dit jaar mijn taak. Verder ben ik dit jaar ook commissaris intern, waarbij ik ga over de vrijwilligerspoule, de voorzitterstop (van alle commissies), en interne samenwerkingen en eventuele problemen tussen commissies. Als laatste heb ik dit jaar de eer waarnemend lid te zijn van de Reiscommissie en de UIT-commissie (die ik met veel liefde en enthousiasme nu voor een tweede jaar mag draaien!).

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje aan de Vecht, waarbij ik 12 kilometer fietste om naar de middelbare school te gaan. De wereld was vroeger veel te klein voor mijn energie, en ik besloot er maar op uit te gaan. Na een jaar wonen in Hilversum en studeren in Utrecht, ben ik verhuisd naar Rome om daar een jaar te specialiseren in internationale bedrijfseconomie. In de zomer hierna maakte ik mijn wereld nog groter, en reisde af naar Beijing om een zomer aan de Universiteit te leren over handelsrecht. Terugkerend naar Nederland, besloot ik vorig jaar dat het tijd was om mij te storten in het Utrechtse studentenleven. Binnen vijf dagen dat ik terug was in Nederland woonde ik in Utrecht en was ik lid van Anteros, en kon mijn leven hier beginnen. Ik heb met ontzettend veel plezier deel mogen uitmaken van de UITcie, de ReisCie en de KunsCie, waarbij ik mezelf heb ondergedompeld in het leven van Anteros. Nu, in mijn vierde jaar, rond ik mijn beide bachelors en kan ik mij tegelijk volledig storten in het regelen en coördineren van Anteros. En wat heb ik daar zin in!

Ik ben een stuiterbal, die graag overal is, en die houdt van een dansje en een feestje. Tik mij vooral aan voor een willekeurig gesprek, van diepe vragen over studeren en het leven tot de vraag hoe walvissen slapen: ik vind het fantastisch!

Liefs, Chris

X