19 maart 2015

Dennis van der Ent Braat

Hee, mijn naam is Dennis en ik ben 26 jaar oud. Inmiddels ben ik al ruim twee jaar lid bij de vereniging en ga ik mijn 3e jaar in. Afgelopen voorjaar ben ik afgestudeerd als ‘meester’ en geef ik komend jaar parttime les aan groep 7. Daarnaast ga ik een master bewegingsonderwijs volgen waardoor ik over 1,5 jaar ook in de gymzaal bevoegd ben om les te geven. Omdat ik nog niet klaar ben als student, ervaring wil opdoen en mijn tijd nog even goed wil benutten, zal ik komend jaar in het bestuur van Anteros de rol van Assessor op mij nemen.

Ik ben twee jaar geleden bij de vereniging gekomen en ben toen bij de Feestcommissie gegaan. Tijdens mijn studie op de pabo heb ik ook ruim 3 jaar in de feestcommissie gezeten en al enige legendarische feestjes in Utrecht gegeven. Vandaar de reden om dit ook bij Anteros te kunnen gaan organiseren. Halverwege mijn eerste jaar ben ik bij de Sollicitatiecommissie gegaan, wat toen een nieuwe commissie was die samen met het bestuur de taak had om een nieuw bestuur voor de vereniging rond te krijgen. Aan het einde van mijn 1e jaar heb ik samen met twee van mijn Assessor voorgangers het nieuwste dispuut van de vereniging opgericht genaamd Dionysos. Daar heb ik een jaar lang met veel plezier de rol van Fiscus mogen vervullen en heb ik al in het klein een deel bestuurservaring opgedaan. Noortje en Nanet hebben mij al aardig wat geleerd en vertelt over bestuur zijn en specifiek in de rol van Assessor. In de zomer van 2018 ben ik voor mijn eindstage naar Curaçao gegaan en moest ik de vereniging even voor vier maanden achterlaten. Eenmaal terug in Nederland had ik nog steeds de ambitie (die tijdens een eindbbq is gaan borrelen) om voor bestuur te gaan! Een van de motivaties was dat ik heel graag lustrumbestuur wilde gaan doen en het nu of nooit was…

Mijn rol binnen het bestuur zal voornamelijk liggen op het maken van foto’s, onderhouden van de website, de vereniging voorzien van promotiemateriaal en het beheren van de social media kanalen Facebook en Instagram. De commissies waar ik komend jaar dit van uit maak zijn de Lustrumcommissie, Introductiecommissie 2019 en de Jaarboekcommissie. Volgend jaar zal ik ook deel uitmaken van de UITcommissie van 2020.

Ik heb erg veel zin om er een ontzettend gaaf en mooi lustrumjaar met mijn medebestuursgenoten van te maken. We zitten allemaal vol met ideeën, zijn enthousiast en heel gemotiveerd om aan de slag te gaan! Mocht je komend jaar denken, “He, wie is nou die jongen met die camera en waarom maakt die foto’s!?” dan weet je nu dat ik dat ben en ervoor ga zorgen dat Anteros komend jaar nog beter, mooier en grootser op de kaart wordt gezet. Ik hou van gezelligheid, feestjes, Netflixen, koken en uiteraard foto’s maken, maar vooral komend jaar van Anteros. Ik hoop je snel te zien op onze activiteiten, borrels of feestjes en je dan vast te leggen met mijn camera…

Er zullen komend jaar nieuwe, interessante dingen ontstaan waar ik als Assessor erg blij van word, dus hou ook onze website, facebook en Insta goed in de gaten voor alle nieuwe trends!

Een eXplosieve en imposante groet,

Dennis van der Ent Braat

h.t. Assessor der U.H.S.V. Anteros

X