19 maart 2015

Goos van Lent

DSC_0135Hoi! Ik ben Goos en ik ben dit collegejaar de Vice-Praeses (vice-voorzitter) van Anteros. Ik ben 22 jaar oud en heb recentelijk mijn bachelor Informatica aan de UU gehaald. Nu studeer ik in het verre Eindhoven, maar mede vanwege mijn bestuursschap blijf ik nog wel even in Utrecht wonen.

Dit jaar ben ik dus de Vice-Praeses. Deze functie kent weinig vaste taken. De enige taak die echt bij deze functie “hoort” is dat ik als Praeses fungeer bij afwezigheid van onze Praeses Kelly. Dat betekent echter niet dat ik voor de rest niets doe. Het contact met de zusterverenigingen (andere LHBT+-studentenverenigingen) wordt door mij onderhouden, evenals verschillende andere externe contacten. De correspondentie met (potentiële) leden valt ook vaak onder mijn rekening. Ook ben ik door mijn lieftallige bestuur benoemd tot chef spelling en grammatica. Op bijna elke belangrijke tekst valt mijn kritische oog. Daarnaast spring ik eigenlijk overal in waar nodig. De andere functies hebben een grote, vaste taak, dus hulp is daarbij vaak nodig. Als ik help met mails beantwoorden ben ik bijna een soort van Vice-ab Actis, of als ik help met ledenpassen printen ben voel ik me helemaal de Vice-Assessor. Kortom, zo’n beetje Vice-alles!

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn studie Bouwkunde in Eindhoven. Met pijn in mijn hart wel, want iedereen die mij een beetje kent, kent mijn voorliefde voor Utrecht. Ik ken zowat elke straatsteen bij naam, dus voor al je vragen over onze prachtige stad kun je altijd bij mij terecht. Naast ons Stadsjie hou ik van (te veel) stappen, gezellig borrelen, voetbal kijken (UUU), nieuwe mensen leren kennen, architectuur, stedentrips, en van Anteros natuurlijk. Bovendien ben ik een enorme fan van pinguïns, aangezien ze net zo onhandig zijn als ik.

Spreek mij of één van mijn bestuursgenoten (te herkennen aan de zwarte blouses) gerust eens aan op onze borrels. We vertellen je graag meer over Anteros!

Veel liefs,

Goos

h.t. Vice-Praeses

X