19 maart 2015

Joram Schlatmann

DSC_0285

Ik ben Joram Schlatmann, 22 jaar en net afgestudeerd als Mobiliteitsdeskundige in Breda. Huh, in Breda? Ja, voor mijn stages in mijn studie ben ik verhuisd van de ‘Parel van het Zuiden’ naar Utrecht en nooit meer weggegaan. Maar omdat ik ook geboren en getogen ben in Utrecht, en hier dus al 17 jaar heb gewoond, voelt op kamers zitten hier heel vertrouwd.

Dit jaar sta ik ook wel beter bekend als de ab Actis. De functies van ab Actis zijn te vergelijken met de functies van een secretaris (niet te verwarren met secretaresse, al is een bloemetje op secretaressedag gewenst!). Als ab Actis zullen de meeste zaken tussen de vereniging en de leden via mij lopen. Zo beheer ik het ledenbestand, post, mail, administratie en schrijf ik de notulen van de vereniging. Mocht je dus een document zoeken zoals een reglement moet je bij mij aankloppen. Daarnaast vallen de Activiteitencommissie, Borrelcommissie en de werkgroep voor het huishoudelijk Reglement en Statuten onder mijn hoede.

Aan het begin van de UITweek in 2017 werd ik lid van Anteros, na de twee verenigingen waar ik in Breda lid bij was: een gezelligheidsvereniging en de Christelijke vereniging Ichthus, zocht ik een vereniging in Utrecht waar ik mij ook thuis zou voelen. Een vereniging met een mooie mix tussen leuk borrelen en feesten, en een serieuze kant zoals lezing en debatten sprak mij hierbij erg aan. Na een jaar Activiteitencommissie, Ensuite Commissie, UIT commissie, Introductie Commissie en Huishoudelijk Reglement/Statuten werkgroep besloot ik om me op een ander manier in te zetten voor de vereniging: namelijk als bestuurslid. Met een oog voor perfectie (soms iets te veel) en enthousiasme hoop ik dat we er komend jaar er een heel mooi jaar van gaan maken.

Spreek me vooral een keertje aan op de borrel of een activiteit. Misschien voor gewoon een vraag, of voor een praatje. Hopelijk tot gauw op onze wekelijkse borrel!

Veel liefs,
Joram
h.t. ab Actis

X