22 september 2017

Olivier de Haan

DSC_0224

Mijn naam is Olivier, 24 jaar oud op papier maar nog steeds lekker jong van geest. Qua studie is het altijd maar afwachten bij mij omdat het per jaar kan veranderen. We houden het gewoon lekker spannend. Toch heeft het altijd wel iets te maken met geschiedenis want alles wat daar om draait zie ik als mijn plezierige hobby.

Het grootste gedeelte van mijn leven besteed ik in het mooie beboste Veenendaal. Niks is beters dan door de bossen te lopen op een mooie zondag met de honden aan je zij en de kerkklokken te horen galmen van één van de veertig kerken.

Ik begin nu aan mijn derde jaar bij deze geweldige vereniging en krijg het steeds leuker en doller. Deze vereniging heeft mij zoveel gegeven dat het tijd is om wat terug te doen. Daarom mag ik, met de gratie van de leden, de geweldige rol vervullen van Acquisitor. Vaak hoor ik de vraag ‘’wat doet de Acquisitor nou eigenlijk?” Het antwoord is al duidelijk als je me tegenkomt in een café want ik doe er alles aan om een peukje te bietsen of om een gratis drankje te bemachtigen. Nu is het tijd om dit professioneel te gaan doen en misschien gratis drankjes en peukjes regelen voor de leden.

Dit jaar hou ik mij bezig met het regelen van sponsoren en zal ik helpen achter de schermen waar ik kan. Ook neem ik plaats in de Lustrum- en UITcommissie en aanwezig zijn bij verschillende COC overleggen.

Heb je alsnog de vraag wat een Acquisitor nou doet? Tik me eens aan op een borrel en ik zal je vermaken met mijn sterke verhalen en befaamde anekdotes.

Houdoe!
Olivier de Haan

X