Roy van Ballegooijen

Hij/hem

Hoihoi, ik ben Roy (hij/hem/zijn)! Ik ben dit jaar de Vice-Praeses van onze prachtige vereniging. Mijn functie houdt in dat ik de Praeses ondersteun en haar taken overneem in haar afwezigheid. Verder houd ik mij bezig met het onderhouden van onze externe contacten, bijvoorbeeld de BodyTalk of andere verenigingen binnen Nederland. Ik studeer momenteel Neuropsychologie, vanwege mijn interesse in de relatie tussen de beweegredenen van de mens en neurologische processen. Verder houd ik van koken, bordspellen en grote mannen met kleine honden. Als je me ziet op een borrel of activiteit, schroom niet weg van mijn resting bitch face!

Functie bestuurslid

De Praeses is de voorzitter van de vereniging. Dit houdt in dat deze persoon vergaderingen leidt zoals bijvoorbeeld ALV’s en bestuursvergaderingen. Daarnaast neemt de Praeses en het woord neemt tijdens bijvoorbeeld ledenactiviteiten en borrels.

De Vice-Praeses is de vice voorzitter van onze vereniging. Deze persoon neemt het stokje over van de Praeses wanneer deze verhinderd is om diens taken uit te voeren. Daarnaast heeft de Vice-Praeses veel contact met externe partijen buiten de vereniging.

De Fiscus is de penningmeester van de vereniging. Dit houdt in dat de Fiscus zich houdt op de financiële stromen binnen en buiten de vereniging en jaarlijks de begroting samenstelt.