14 augustus 2017

Introductie

Welkom op de allerleukste pagina op deze site! Hier vindt je namelijk alle informatie voor jouw introductie bij de gezelligste studentenvereniging in Utrecht: Anteros!

De introperiode is DE tijd om Anteros goed te leren kennen. Je wordt ingedeeld in een introgroepje, waardoor je meteen nieuwe en oude Anterianen leert kennen! Samen gaan jullie met je intro-ouder(s) naar alle geweldige activiteiten die speciaal voor jullie worden georganiseerd deze periode. Tussen 21 augustus en 31 oktober zullen jullie opgroeien als echte Anterianen. Om dit duidelijk te maken, zullen alle activiteiten in het teken staan van momenten uit het leven van een Anteriaan. Buiten al deze activiteiten (die niet verplicht zijn) zal er natuurlijk ook iedere woensdag rond 21:00 een borrel zijn in de Bodytalk!

De Bodytalk is één van de twee lhbti+ cafés in Utrecht en de sfeer is er altijd gemoedelijk. Anteriaan of geen Anteriaan, iedereen is welkom op onze borrels. Ben je nog geen Anteriaan en wil je een keer kennis met ons maken? Kom dan vooral eens langs! Er is altijd iemand van ons aanwezig om je op te vangen. 

Als je je wilt aanmelden om samen met iemand van Anteros naar de borrel te gaan, kan je dat doen via het Borrelbuddy-formulier. Wanneer je je hebt aangemeld zorgen we ervoor dat er iemand contact met je opneemt.


Eerste borrel - woensdag 21 augustus

We beginnen natuurlijk aan het begin! De introperiode opent dus op woensdag 21 augustus met een borrel die geheel in het teken staat van geboorte! Vier je eigen geboorte als Anteriaan met beschuit met muisjes, een lekker prakje en een goed dansje! 


Bootje varen - donderdag 29 augustus

Als Anteriaan is het natuurlijk ook belangrijk dat je de grachten van Utrecht goed leert kennen, dus gaan we op donderdag 29 augustus op zwemles! Geen zorgen, we gaan jullie niet echt loslaten in de grachten, maar we zullen vanuit de boot een geweldig uitzicht hebben op de Dom, het Ledig Erf en natuurlijk de oudegracht!


Inkijken jaarboek- woensdag 4 september

Tijdens deze borrel op woensdag 4 september kun je een inkijkje nemen in het leven van Anterianen. Deze is vormgegeven in een jaarboek dat elk jaar uitkomt!


Bonding activiteit - donderdag 5 september

Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat je je mede-Anterianen goed leert kennen! Daarom is er op donderdag 5 september een speciale bonding-activiteit: de coming-out! Geen zorgen, je hoeft geen echte coming-out te doen! In plaats daarvan zal je door wat super leuke spelletjes je groepsgenootjes veel beter leren kennen. 


Karaoke borrel - woensdag 11 september

De volgende stap in het leven van een Anteriaan (en eigenlijk van iedere student) is de eerste keer uitgaan! Om dit zo goed mogelijk te vieren, is er op woensdag 11 september in de Bodytalk een echte karaokeborrel te vinden! Dus zing de longen uit je lijf en vier dat je oud genoeg bent om te drinken! 


Commissiemarkt (borrel) - woensdag 18 september

Deze dag zal er een commissiemarkt plaatsvinden waarbij verschillende leden uit die commissies onder andere zullen vertellen wat ze zoal doen met hun commissie. Anteros heeft vele commissies die van alles organiseren voor de verenging! Wil jij hier meer over weten, lijkt het je leuk om wat meer voor de vereniging te kunnen doen of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan woensdag 18 september naar deze commissiemarkt die voor iedereen van Anteros toegankelijk is en waar je dan al je vragen kan stellen…

Daarnaast zullen er ook disputen aanwezig zijn die je wat kunnen vertellen over wat zij met hun dispuut, elke 3e donderdag van de maand, doen en hoe je je eigen dispuut kan oprichten!


Frat party - vrijdag 20 september

Met de volgende activiteit komen we al heel dichtbij het echte leven: we vieren namelijk dat je gaat studeren! Daarom is er op vrijdag 20 september een heuze Amerikaanse frat party in de Bodytalk! Vier het studentenleven met een red cup in de hand!


Cycling dinner - donderdag 26 september

Vanaf hier wordt het een beetje speculatief! Veel studenten geven een 21-diner, dus wij ook! Op donderdag 26 september vindt er een cycling dinner plaats, waarbij je met je groepje heel Utrecht doorfietst en op verschillende locaties een lekker hapje eet. 


Intro-kamp 4 t/m 6 oktober

Ondertussen hoort het er ook wel bij: een tussenjaar! Om dit zo goed mogelijk na te bootsen, nemen we hier niet 1 dag voor, maar een heel weekend! Jawel, van 4 tot 6 oktober vindt het jaarlijkse introweekend plaats. In 3 dagen zullen we zoveel mogelijk activiteiten doen die horen bij een tussenjaar, zoals reizen, een beetje werken, maar natuurlijk ook lekker feesten! 

Schrijf je je in voor 20 september? Dan kan je mee op ons geweldige introkamp van 4 t/m 6 oktober. Bij ons geen ontgroening, alleen maar leuke dingen. Het introkamp is vooral bedoelt om nieuwe leden kennis te laten maken met de vereniging. Echter gaat er altijd een grote groep bestaande leden mee omdat zij dit legendarische weekend niet willen missen. Dat wil jij toch ook niet?

Word je lid na introkamp? Geen zorgen! In februari wordt een tweede introkamp georganiseerd in de vorm van een winterweekend.


Kroegentocht - donderdag 10 oktober

Nu maken we een (behoorlijke) tijdsprong: het is op donderdag 10 oktober namelijk tijd voor jullie vrijgezellenfeest! Dit wordt natuurlijk gevierd met een kroegentocht, waarbij je de kroegen in Utrecht wat beter kan leren kennen! En misschien kan je daarna wel meteen door naar een leuk feestje….

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wie is de mol? - woensdag 16 oktober

Dan, is er helaas iets slechts gebeurt: je partner is vreemdgegaan! Maar, met wie?? Om dat mysterie op te lossen, zal je op woensdag 16 oktober verschillende spelletjes met je groepje doen en goed moeten opletten wie alles saboteert! (Enige overeenkomst met Wie is de Mol is geheel niet bedoeld)


Quiz - woensdag 23 oktober

Ook bijna onontkoombaar: een midlife crisis! Op woensdag 23 oktober zullen jullie allemaal een beetje de weg kwijt zijn, maar om deze terug te vinden zullen we met een quiz terugblikken op alle mooie jaren bij Anteros! Dus, doe lekker mee en leer wat over de geschiedenis van je nieuwe vereniging! 


Feest van de doden - 31 oktober

En dan tenslotte, het eind van je leven! Maar ook daar kunnen we bij Anteros een feestje van maken! Op donderdag 31 oktober vindt er namelijk een groot feest plaats, in het teken van Dia de los Muertos! Precies op tijd voor Halloween, en het moment om je creativiteit te laten zien en te vieren wat een geweldig leven je bij Anteros tegemoet gaat!


Na deze geweldige activiteiten ben je dan toch echt een Anteriaan! Als je ergens nog vragen over hebt, schroom dan niet de IntroduCie te benaderen gedurende deze periode!

De IntroduCie 2019 (introductie commissie)

Judica, Dennis, Marga, Joes, Jop, Olivier, Anne en Joram


Inschrijven bij Anteros

Inschrijven kan bij ons het hele jaar door! Op onze borrels en activiteiten of via de website: Hier lees je meer!

X