19 maart 2015

Lidmaatschap

Lijkt het jou wat om je studententijd door te brengen bij de gezelligste en meest open-minded studentenvereniging van Utrecht? Schrijf je dan snel in met het onderstaande formulier! Als lid ben je welkom op alle borrels, feestjes en andere leuke activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden. Daarnaast geniet je als lid van diverse kortingen, onder andere bij Café Bodytalk. Het lidmaatschap betreft €45,- per jaar. Het is gedurende het hele jaar mogelijk om je in te schrijven. Als je je in het tweede deel van het collegejaar (februari-juli) inschrijft, dan betreft het lidmaatschap €22,50 voor deze periode.

Studeer je aan de Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht en ben je 26 jaar of jonger?

Klik hier om het inschrijfformulier Lid van Anteros (inclusief optioneel introductieweekend) te downloaden

Stuur het formulier met pasfoto op naar bestuur@uhsv-anteros.nl of stuur het per post naar:

U.H.S.V. Anteros
Achter Sint Pieter 25
3512 HR UTRECHT

Ben je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Kom eens op onze woensdagavond borrel vanaf 21:00 langs in Café Bodytalk op Oudegracht 64 in Utrecht. Mocht je het niet fijn vinden om alleen naar de borrel te komen, dan kan je dit formulier invullen om af te spreken met een borrelbuddy.


Studeer je aan een andere hbo-instelling of universiteit in Utrecht en ben je 26 jaar of jonger?

Als je aan een andere hbo-instelling of universiteit in Utrecht studeert, vul dan het onderstaande formulier in om Vriend van Anteros te worden. Je kan dan gewoon meedoen binnen de vereniging, zoals lid worden van commissies en activiteiten bijwonen . Echter heb je geen stemrecht op onze Algemene Ledenvergaderingen. Als je vragen hebt over Vriend van Anteros, stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@uhsv-anteros.nl.

Klik hier om het inschrijfformulier Vriend van Anteros (inclusief optioneel introductieweekend) te downloaden

Stuur het formulier met pasfoto op naar bestuur@uhsv-anteros.nl of stuur het per post naar:

U.H.S.V. Anteros
Achter Sint Pieter 25
3512 HR UTRECHT

Ben je nog niet helemaal zeker of je Vriend van Anteros wilt worden? Kom eens op onze woensdagavond borrel vanaf 21:00 langs in Café Bodytalk op Oudegracht 64 in Utrecht. Mocht je het niet fijn vinden om alleen naar de borrel te komen, dan kan je dit formulier invullen om af te spreken met een borrelbuddy.


Studeer je niet aan een hbo-instelling of universiteit in Utrecht en/of ben je ouder dan 26 jaar?

Ben je geen student en/of ouder dan 26 jaar en wil je toch lid worden van deze gezellige vereniging? Stuur dan je verzoek in bij het bestuur via bestuur@uhsv-anteros.nl. Zij zullen aan de hand van jouw situatie en motivatie bepalen of jij lid kan worden bij de vereniging.


Donateur/Sponsor
Ben je geen student meer maar zou je ons wel financieel willen steunen? Heel graag! Wij zijn altijd op zoek naar donateurs en sponsoren. Neem contact op met het bestuur via bestuur@uhsv-anteros.nl.

Uitschrijven
Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Als uitschrijven gewenst is, stuur dan voor 1 augustus een mail naar bestuur@uhsv-anteros.nl. Je zult dan voor het komende collegejaar uitgeschreven worden.

X