Lidmaatschap

Lijkt het jou wat om je studententijd door te brengen bij de gezelligste en meest open-minded studentenvereniging van Utrecht? Schrijf je dan snel in met het onderstaande formulier! Als lid ben je welkom op alle borrels, feestjes en andere leuke activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden. Daarnaast geniet je als lid van diverse kortingen, onder andere bij Café Bodytalk. Het lidmaatschap betreft €55,- per jaar. Het is gedurende het hele jaar mogelijk om je in te schrijven. Als je je in het tweede deel van het collegejaar (februari-juli) inschrijft, dan betreft het lidmaatschap €27,50 voor deze periode.

Ben je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Kom eens op onze woensdagavond borrel vanaf 21:00 langs in Café Bodytalk op Oudegracht 64 in Utrecht. Mocht je het niet fijn vinden om alleen naar de borrel te komen, dan kan je dit formulier invullen om af te spreken met een barbuddy.

Om je leeftijd te checken kan om je ID gevraagd worden.

Studeer je aan de Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht en ben je 26 jaar of jonger? Schrijf je dan hieronder in.

Aanmelden lidmaatschap U.H.S.V. Anteros

Hi! Leuk om te zien dat je je wilt aanmelden bij Anteros. Via dit formulier schrijf je je in bij U.H.S.V. Anteros en maak je tegelijkertijd een ledenaccount aan, houdt er dus rekening mee dat je een correct e-mail adres opgeeft. Gebruik niet je schoolmail.

Als je al lid bent van Anteros en geen account had aangemaakt bij aanmelding, klik dan hier!
Persoonsgegevens
Gebruik format '1234AB'
Let op: Je kan alleen lid worden als je minimaal 16 en maximaal 26 jaar oud bent.
*
Niet verplicht, maar wel handig. bv: hij/hem, zij/haar, die/diens, hen/hun
Contactgegevens
Vergeet niet je eigen e-mailadres te gebruiken (dus niet je schoolmail) zodat we je in de toekomst als alumni kunnen benaderen!
*
In welke taal wil je correspondentie van Anteros ontvangen?
*
Medische zaken
Medicatie, (functie)beperkingen, etc.
Studiegegevens en lidmaatschap
*
Indien je studeert aan een andere onderwijsinstelling in Utrecht, vult dit dan in.
LET OP: Indien je buiten Utrecht studeert en je niet ouder bent dan 26 jaar, sluit dan dit formulier en stuur een E-mail naar het bestuur via [email protected]. Zij zullen vaststellen of jouw (studie)omstandigheden en motivatie voldoende zijn om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap.
Nood contactgegevens
In geval van nood zullen we deze informatie gebruiken om je ouders / vriend / huisgenoot / etc. te contacteren.
Betaalgegevens
De naam van de rekeninghouder zoals bekend bij je bank
Wanneer je een buitenlands bankrekeningnummer hebt, dan hebben we de BIC of SWIFT code van je bank nodig. <a href=
Voorwaarden

(1) Lidmaatschap van U.H.S.V. Anteros houdt in dat per collegejaar contributie moet worden betaald. Als je je inschrijft tussen 1 maart en 1 augustus bedraagt de contributie €27,50 tot september. Vanaf september bedraagt de jaarlijkse donatie €55,- per jaar.

(2) Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap voor het opvolgende academisch jaar dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 augustus voorafgaand aan het betreffende academisch jaar.

(3) U.H.S.V. Anteros stelt zich niet aansprakelijk voor op welke wijze dan ook ontstane schade.

(4) In alle gevallen waarin door aan de vereniging gestelde voorwaarden en bepalingen voor lidmaatschap niet wordt voldaan, beslist het zittend bestuur van U.H.S.V. Anteros over het goedkeuren van de aanmelding.

(5) U.H.S.V. Anteros heeft het recht de hoogte van de contributie te wijzigen. Dit kan alleen met instemming van de Algemene Ledenvergadering.

(6) Bij het ondertekenen van dit formulier wordt ingestemd met de statuten en het Huishoudelijk Reglement van U.H.S.V. Anteros.

*
Ja, ik wil lid worden van U.H.S.V. Anteros en ga akkoord met de door de vereniging gestelde voorwaarden en ga akkoord met de bovenstaande voorwaarden.
*
Volgend verenigingsjaar begint in september. (Let op: contributie kan nog wijzigen)
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Overig Akkoord
*
Ja, ik wil in de WhatsApp groep van U.H.S.V. Anteros
*
Ja, ik wil in de geheime Facebook groep van U.H.S.V. Anteros, anderen kunnen niet zien dat ik hierin zit
*
Ja, ik wil in de gezamenlijke Facebook groep van U.H.S.V. Anteros en haar zusterverenigingen
*
Foto's gemaakt van mij tijdens het verenigingsleven mogen WEL gebruikt worden voor openbare promotiedoeleinde
Ledenaccount
Bij het activeren van je ledenaccount, ga je akkoord met ons privacybeleid.
Maximale grootte: 5MB. Foto wordt vierkant uitgesneden. Knip bij door in te zoomen op je foto.
Ten minste 10 tekens (inclusief 1 kleine letter, hoofdletter, cijfer en speciaal teken)
  Sterkte: Zeer Zwak
  Bedankt voor het invullen! Zou je nog 2 kleine vraagjes willen beantwoorden?
   

  Andere lidmaatschap mogelijkheden

  Vriend van U.H.S.V. Anteros
  Studeer je op dit moment niet, studeer je niet aan de HU of UU of studeer je buiten Utrecht, dan kun je alsnog onderdeel worden van Anteros! Je kan je namelijk aanmelden als “Vriend van U.H.S.V. Anteros” door bovenstaand formulier in te vullen. Houd er rekening mee dat je nog steeds jonger dan 26 jaar moet zijn om lid te worden. Wij nemen elke zaak in behandeling en bekijken of je in aanmerking komt voor deze lidmaatschapsoptie. Je kan lid blijven tot je 30 jaar oud bent.

  Donateur/Sponsor
  Ben je geen student meer maar zou je ons wel financieel willen steunen? Heel graag! Wij zijn altijd op zoek naar donateurs en sponsoren. Neem contact op met het bestuur via [email protected].

  Uitschrijven
  Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Als uitschrijven gewenst is, stuur dan voor 1 augustus een mail naar [email protected]. Je zult dan voor het komende collegejaar uitgeschreven worden.