Lijkt het jou wat om je studententijd door te brengen bij de gezelligste en meest open-minded studentenvereniging van Utrecht? Schrijf je dan snel in met het onderstaande formulier! Als lid ben je welkom op alle borrels, feestjes en andere leuke activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden. Daarnaast geniet je als lid van diverse kortingen, onder andere bij Café Bodytalk. Het lidmaatschap betreft €45,- per jaar. Het is gedurende het hele jaar mogelijk om je in te schrijven. Als je je in het tweede deel van het collegejaar (februari-juli) inschrijft, dan betreft het lidmaatschap €22,50 voor deze periode.

Ben je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Kom eens op onze woensdagavond borrel vanaf 21:00 langs in Café Bodytalk op Oudegracht 64 in Utrecht. Mocht je het niet fijn vinden om alleen naar de borrel te komen, dan kan je dit formulier invullen om af te spreken met een borrelbuddy.

Om je leeftijd te checken kan om je ID gevraagd worden.

Studeer je aan de Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht en ben je 26 jaar of jonger? Schrijf je dan hieronder in. Voor andere opties, kijk onderaan deze pagina.


Status inschrijving:

Vul eerst de bovenstaande gegevens in...

YES! Je kan lid worden van U.H.S.V. Anteros i.c.m. de onderwijsinstelling waar je je studie bij volgt (mits je niet ouder bent dan 26 jaar)!

Je kan verder gaan met het invullen van dit formulier.

Let op: Je hebt aangegeven dat je bij een andere onderwijsinstelling in Utrecht studeert (zoals de HKU). Zolang je niet ouder bent dan 26 jaar, kan je lid worden als "Vriend van U.H.S.V. Anteros".

Je kan verder gaan met het invullen van dit formulier.

LET OP: Je hebt aangegeven dat je buiten Utrecht studeert. Indien je niet ouder bent dan 26 jaar, sluit dan dit formulier en stuur een E-mail naar het bestuur via bestuur@uhsv-anteros.nl. Zij zullen vaststellen of jouw (studie)omstandigheden en motivatie voldoende zijn om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap of om "Vriend van U.H.S.V. Anteros" te worden.


Eerste noodcontact - ICE1 (vereist)


Tweede noodcontact - ICE2 (optioneel)


Eventuele medische gegevens

Kosten: Je hebt gekozen om je te laten inschrijven als lid aankomend collegejaar. Je betaald daarom de eerste keer de volledige jaarcontributie. Dit is op moment van schrijven €45 per jaar, maar let op dat dit nog kan wijzigen voor het nieuwe collegejaar.
Kosten: Je hebt gekozen om je direct te laten inschrijven als lid. Zolang dit tussen 1 maart en 1 augustus is gedaan, bedraagt de (halfjaar)contributie €22,50.
Kosten: Je hebt gekozen om je te laten inschrijven als "Vriend van U.H.S.V. Anteros" aankomend collegejaar. Je betaald daarom de eerste keer de volledige jaardonatie. Dit is op moment van schrijven €45 per jaar, maar let op dat dit nog kan wijzigen voor het nieuwe collegejaar.
Kosten: Je hebt gekozen om je direct te laten inschrijven als "Vriend van U.H.S.V. Anteros”. Zolang dit tussen 1 maart en 1 augustus is gedaan, bedraagt de (halfjaar)donatie €22,50.

Wat kan je met je anterospas?

Al meer dan vijf jaar krijgen anterianen een ledenpas. Hieronder een kort overzicht van wat je met je pas kan krijgen.

Bodytalk

Korting €0,50, Anteros bier €2,10
De hele week. Op vrijdag en zaterdag tot 22:00
Oudegracht 64

Club Poema

Korting bier voor €1,90
Dinsdag t/m donderdag
Drieharingstraat 22

Foto Romp

Korting pasfoto’s voor €7,50
Troosterhof 16

Chupito’s

Toegang zonder studentenkaart te laten zien.
Loeff Berchmakerstraat 10

Overige lidmaatschapsopties

Als je aan een andere hbo-instelling of universiteit in Utrecht studeert, vul dan het onderstaande formulier in om Vriend van Anteros te worden. Je kan dan gewoon meedoen binnen de vereniging, zoals lid worden van commissies en activiteiten bijwonen . Echter heb je geen stemrecht op onze Algemene Ledenvergaderingen. Als je vragen hebt over Vriend van Anteros, stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@uhsv-anteros.nl.

Klik hier om het inschrijfformulier Vriend van Anteros te downloaden

Stuur het formulier met pasfoto op naar bestuur@uhsv-anteros.nl of stuur het per post naar:

U.H.S.V. Anteros
Princetonplein 9
3584 CC UTRECHT

Ben je nog niet helemaal zeker of je Vriend van Anteros wilt worden? Kom eens op onze woensdagavond borrel vanaf 21:00 langs in Café Bodytalk op Oudegracht 64 in Utrecht. Mocht je het niet fijn vinden om alleen naar de borrel te komen, dan kan je dit formulier invullen om af te spreken met een borrelbuddy.

Om je leeftijd te checken kan om je ID gevraagd worden.

Ben je geen student en jonger dan 26 jaar en wil je toch lid worden van deze gezellige vereniging? Stuur dan je verzoek in bij het bestuur via bestuur@uhsv-anteros.nl. Zij zullen aan de hand van jouw situatie en motivatie bepalen of jij lid kan worden bij de vereniging.

Donateur/Sponsor
Ben je geen student meer maar zou je ons wel financieel willen steunen? Heel graag! Wij zijn altijd op zoek naar donateurs en sponsoren. Neem contact op met het bestuur via bestuur@uhsv-anteros.nl.

Uitschrijven
Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Als uitschrijven gewenst is, stuur dan voor 1 augustus een mail naar bestuur@uhsv-anteros.nl. Je zult dan voor het komende collegejaar uitgeschreven worden.