Zet je schrap voor Lustrum II!

 

De Lustrumcommissie presenteert de Lustrummaand

 

Op 22 juni 2020 vierde U.H.S.V. Anteros haar tiende verjaardag. Deze prachtige mijlpaal dreigde te worden overschaduwd door de COVID-19-pandemie. Maar niets is minder waar: de Lustrumcommissie heeft september omgedoopt tot Lustrummaand, met vele mooie activiteiten om het tweede Lustrumjaar op een passende manier af te sluiten.

 

ANTEROS IS 10, YOU’RE A 10, LET’S GET READY FOR 10/10!

 

Anteros draait ook om jou. Jij als uniek lid van de meest unieke studentenvereniging van Utrecht. Dit is aan het begin van het Lustrumjaar al gevierd met onder andere een feest op de prachtige datum 10/10, een biercantus in Odyssey-stijl en een livestream vanuit Bodytalk op 22 juni werd het Lustrum van Anteros al gevierd. Nu wordt het tijd om het Lustrumjaar passend af te sluiten!

 

September 2020: dé Lustrummaand

 

In september is het tijd voor de grootse viering. Met vele activiteiten en borrels gedurende deze maand staan we stil bij de prachtige weg die Anteros al heeft afgelegd, vieren we hoe mooi onze vereniging nu is en luiden we nog vijf prachtige jaren in van Anteros tot aan het volgende Lustrum. Hieronder kan je zien welke activiteiten we in september organiseren. De gouden activiteiten zijn openbaar toegankelijk!

Tijd voor de aftrap van de Lustrummaand! Kom samen met de Lustrumcommissie en het kersverse Elfde Bestuur gezellig taart aansnijden en welkomstshotjes drinken. Gedurende de avond zal er ook een grote, vooralsnog geheime, onthulling zijn… Dus mis het niet!

Aanmelden hoeft niet, maar voor de plekjes geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Op 5 september gaan we te water om te eren wat Anterianen het allerleukst vinden: nattigheid en alcohol! In tweetallen gaan we een mooie route kanoën, waar de Lustrumcommissie onderweg meerdere posten heeft opgezet om je te verfrissen met een heerlijke cocktail. Op het eindpunt kan je lekker uitrusten en bijkletsen met de andere leden!

Dinsdagavond 8 september steken we de Oudegracht over naar Café Kalff voor de allereerste Anteros Drag Bingo! Onder leiding van Miss Bodytalk Charlotte Rockefeller wordt het een magische avond vol nummers, ballen en prijzen. Ook zal er een livestream van het event worden opgezet: iedereen kan en mag meedoen! Bingokaarten kan je ter plekke of via de livestream kopen. Ben jij erbij?

Bingokaarten zijn €1,50 per stuk. Plekken in het café zijn alleen voor leden van Anteros: meld je dus aan voor een plekje. De livestream is openbaar!
Zie ook het Facebook-event: https://www.facebook.com/events/227183128646677

In tien jaar Anteros is natuurlijk een talloos aantal studenten lid geweest van onze vereniging. Tijd om hen weer eens terug te zien! Trommel al je vrienden die oud-lid of alumnus zijn op voor een ouderwetse woensdagavondborrel bij Bodytalk. Huidige leden zijn uiteraard ook meer dan welkom!

Anteros houdt van eten. Veel eten. Daarom hebben wij voor onze leden een uitgebreid tapasdiner georganiseerd!

Pittige Shiraz, een knisperende Sauvignon Blanc of een krachtige Médoc? Met onze leden vieren het tweede Lustrum in stijl met een professionele wijnproeverij. De heerlijkste wijnen worden geïntroduceerd onder begeleiding van een echte sommelier. In anderhalf uur worden zes wijnen gepresenteerd, zodat je na afloop zelf een heuse wijnkenner bent.

Het Lustrum gaat op de Griekse toer in de derde en laatste Lustrumborrel! Zoek je goddelijkste zelf op op de Griekse Godenborrel. Kom in je mooiste lauwerkrans, toga of jurk naar Bodytalk en geniet van onze cocktaildeal, zoals jullie van de themaborrels gewend zijn.

Toch nog met de vereniging op pad? De Lustrumcommissie heeft een trip voor haar leden op poten gezet naar het meest spectaculaire pretpark van ons land: Walibi Holland! Vaar in de Rio Grande, draai rond in de Tomahawk en race de heuvels van de Goliath af!