Met trots presenteert de tweede Lustrumcommissie het tweede lustrum der

U.H.S.V. Anteros ‘Epos – An Odyssey of Love’. Een jaar lang wordt er met een reeks grote

evenementen afgeteld naar ons tienjarig bestaan op 22 juni 2020, waarop onze Lustrumweek

afgetrapt zal worden!

In dit lustrumjaar wordt er stilgestaan bij de weg die Anteros heeft afgelegd van haar oprichting tot aan het heden. Anteros is een bloeiende studentenvereniging met circa 200 leden, maar had uiteraard nooit tot dit succes kunnen komen zonder de oprichting van Anteros op een zomermiddag in 2010. Dit bescheiden begin was het startschot voor de creatie van een plek waar LHBT+-studenten volledig zichzelf kunnen zijn. Waar gelachen wordt, vriendschappen worden gevormd, levenslessen worden geleerd en ook flink wordt gefeest. Anteros heeft de harten veroverd van haar leden, oud-leden en zelfs daarbuiten. De vereniging heeft, met verve, haar plek veroverd in het Utrechtse studentenleven. Dat moet gevierd worden! In onderstaand overzicht staat de Lustrumplanning van het komende jaar. Sommige activiteiten zijn alleen voor leden, sommige ook voor alumni, andere zijn volledig open. Neem een kijkje en vier samen met ons het tienjarig bestaan van U.H.S.V. Anteros!

 

10/10 Feest - donderdag 10 oktober

Het Lustrumjaar werd spetterend afgetrapt met een feest op de passende datum van 10 oktober. Onder de zinspreuk “ANTEROS IS 10, YOU’RE A 10, LET’S GET READY FOR 10/10!” werd in K-Sjot in goud-zwart thema deze magische datum gevierd.

 


Biercantus - donderdag 14 november

Op donderdag 14 november was het tijd voor de Lustrumcantus: onder het genot van flink wat halve liters bier en vele (gay) klassiekers werd de nacht toegezongen in onze vertrouwde U-Bar. Uiteraard werd de belangrijkste regel niet vergeten: niet drinken tijdens het zingen en niet zingen tijdens het drinken!

 


Lustrumgala - april

Het gala zal één van de knallers zijn dit Lustrumjaar, en grootser zijn dan ooit. Inclusief diner zal dit een avond worden om nooit te vergeten. Het gala zal open zijn voor leden, alumni en oud-leden. Meer informatie zal spoedig volgen.

 


Lustrumweek - 22 t/m 28 juni

Als klap op de vuurpijl zal in juni een week vol met activiteiten worden georganiseerd, startend op de dag van Anteros haar tienjarig bestaan op 22 juni 2020! Houd de website en onze social media in de gaten voor het programma.