Commissies

Anteros heeft maar liefst 11 commissies. Deze mensen vormen het hart van de vereniging. Bekijk ze hieronder allemaal:

FACCIE 1

Activiteitencommissie

De Accie 2020-2021 bestaat uit:
Anne-Thérèse Plat (waarnemend bestuurslid)
Dennis van der Ent Braat

Jelle Peperzak

Leene Timmermann

Leon van Dijk

Nina Wichern
Marga Don

Tim van Heusden

Accie

De activiteitencommissie, a.k.a. de Accie, organiseert maandelijks gezellige activiteiten voor de leden van Anteros. Dit kan van alles zijn, van speurtochten tot pubquizzes, tot een avondje bowlen of poolen. Het belangrijkste is dat er voor ieder wat wils is en dat iedereen die mee wil doen, mee kan doen. Zo houden we het gezellig en inclusief!

Borcie 2020 2021

Borrelcommissie

De BorCie 2020-2021 bestaat uit:
Roel Zeegers (waarnemend bestuurslid)
Christy Brouwer

Dennis van der Ent Braat

Eva van Dijk

Pepijn Vink

Joes de Jonge

Marga Don

BorCie

Wij zijn de Borrelcommissie en wij organiseren iedere maand een themaborrel voor onze leden.
Hierbij wordt de Bodytalk omgetoverd tot een themarijke venue met bijpassende muziek en
bijpassend drankje! Aan wat voor thema’s denk je dan? Je kan het zo gek niet bedenken: van Winter
Wonderland tot verkeersborden! Kom gezellig langs en drink met ons mee terwijl we er een
fantastische borrel van maken.

Liefs,
De BorCie

Canal Pride Commissie

De CanalCie 2020-2021 bestaat uit:
Fleur Koolstra (waarnemend bestuurslid)

Laura Burger 
Claudia Hacke
Margot Jacobs
Marga Don
Nick Peeterse

Lisa van Dijk

Rick de Graaf

CanalCie

De Canal Pride Commissie (CanalCie) is de commissie die ervoor zorgt dat Anteros meevaart in de jaarlijkse Utrechtse Canal Pride. Vorig jaar hebben wij dit gedaan met onze prachtige Angels en Demons boot en dat was een groot succes! Dit jaar gaan wij als commissie er weer alles aan doen om op de boot een gigantisch feest te bouwen. Wij regelen dat in 2020 zoveel mogelijk leden de boot op kunnen. Met knallende muziek, veel drank, fantastische mensen, een prachtig thema, en alle kleuren van de regenboog zal Anteros op de Utrechtse Canal Pride varen. Dus alle hens aan dek, want op 6 juni 2020 loopt Anteros de spuigaten uit. Amor, Vincit, Omnia!

KunsCie

Kunst- en cultuurcommissie

De KunsCie 2020-2021 bestaat uit:
Gala van der Meer (waarnemend bestuurslid)

Bryce van Steenis
Richard Koschny
Joes de Jonge

Tom Verstappen

Eefje Sanders

Noor Geluk

KunsCie

Hallo,

Wij zijn de Kunst- en Cultuurcommissie 2020-2021, of kortweg de KunsCie! Een zevental kunstzinnige Anterianen die zich dit jaar zullen inzetten voor adembenemende artistieke activiteiten en kunstzinnige culturele evenementen. Zo hebben we al een kunstzinnige pompoen carving wedstrijd en een pictionary battle gehouden. In het verleden hebben we ook museum bezoekjes, knutselactiviteiten en open podia gehouden. Ook voor dit jaar hebben we weer grootse plannen. Dus, kom jij ons ook vergezellen tijdens één of meerdere van deze activiteiten? Dan zullen we er samen een creatief jaar van maken!

HR-commissie

De PoliCie 2020-2021 bestaat uit:
Roel Zeegers (waarnemend bestuurslid)
Jelle Peperzak
Eva van Dijk
Pepijn Vink
Haico Wong

PoliCie

Anteros is altijd in beweging, nieuwe leden, nieuwe mijlpalen, we staan nooit stil. Met vernieuwde statuten vanuit de hand van de Legal Taskforce zit het werk aan onze reglementen er dus niet op. Er zijn altijd aanpassingen nodig aan de reglementen van de vereniging. Zeker in het Huishoudelijk Reglement, afgekort het HR, zijn nog heel veel aanpassingen nodig. Er moet een groep zijn die het voortouw neemt in deze aanpassingen. Vandaar dat wij, de HR-commissie oftewel de PoliCie, bestaan! Maar wat doen wij als commissie? Hierbij een kort overzicht van onze drie taken:
1. Een adviserende rol. De PoliCie biedt iedere Anteriaan, die daar behoefte aan heeft, uitleg over de reglementen van de vereniging. Bestuur, commissie, lid, vriend of alumnus, je bent altijd welkom om vragen te stellen.
2. Een uitvoerende rol. De PoliCie onderzoekt welke artikelen van de vereniging aangepast moeten worden en komt hiermee zelf met voorstellen.
3. Een controlerende rol. De PoliCie controleert of de reglementen van de vereniging op de juiste manier worden uitgevoerd en komt zo nodig met voorstellen.

Mocht je dus vragen hebben of advies willen over de reglementen zoals het HR (huishoudelijk reglement) en de statuten, neem dan gerust contact met ons op!

ReisCie

Reiscommissie

ReisCie

De ReisCie 2020-2021 bestaat uit:
Roel Zeegers (waarnemend bestuurslid)
Chris Vlam
Joes de Jonge
Merel Schoenfeld

 

Dit jaar vormen wij, Chris, Joes, Merel en Roel, de reiscommissie, ook wel bekend als de ReisCie.
De ReisCie organiseert ieder jaar het winterkamp en de grote reis. Het winterkamp is een weekend waarbij we met een groot gedeelte van de vereniging in een groepsaccommodatie zitten waarbij we allerlei activiteiten het hele weekend hebben. En de grote reis is een reis in een weekend naar een grote stad in het buitenland.
Echter, dit jaar zal dat allemaal anders zijn. Ondanks coronamaatregelen, proberen we twee geweldige weekenden te creëren met de regels die er dan gelden. Want ondanks de maatregelen kunnen we toch een geweldige tijd samen meemaken. Tijdens deze weekenden gaan we ervoor zorgen dat iedereen zich geweldig vermaakt, elkaar beter leert kennen en het buikje volledig rond gaat eten.
Wij hebben er al veel zin in!

Jaarboekcommissie

De ScripCie 2020-2021 bestaat uit:
Tjerk Swinkels (waarnemend bestuurslid)
Rick Bult
Ivar van den Hurk
Dewi van Breukelen
Gala van der Meer

ScripCie

Foto volgt nog

Maatschappelijke commissie

De SerieuCie 2020-2021 bestaat uit:

Tjerk Swinkels (waarnemend bestuurslid)
Laura Burger

Laura Hermans
Marijke Prins

Floris van den Bulck
Lilly Oostrom

Romy van den Driessche

 

SerieuCie

Als vertegenwoordigers van de maatschappelijke commissie van Anteros stellen wij ons graag voor aan jullie. Wij hebben de unieke gelegenheid om de sociaal-politieke vraagstukken van de leden en de bredere queergemeenschap in het nieuwe decennium te agenderen. Dit willen we bewerkstelligen door activiteiten te organiseren waar de bezoekers zich kunnen informeren, uiten en vermaken. Deze activiteiten worden geadverteerd te zijner tijd op de Facebook van Anteros. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze activiteiten en met ons samen te werken aan het bredere doel: het ontwikkelen van de maatschappelijke betrekking van Anteros en diens leden.

SmulCie 1

Kookcommssie

De SmulCie 2020-2021 bestaat uit:
Fleur Koolstra (waarnemend bestuurslid)
Eva van Dijk
Nanet Rijpert
Nadine van Slogteren
Eline van Trommel

SmulCie

Wij zijn de kookcommissie, ofwel de Smulcie, en wij organiseren allerlei activiteiten rondom eten. Proeverijen, kookworkshops, cocktail avonden en meer! Ook organiseren we elk jaar een gezellig kerstdiner. Vorig jaar zat dat er helaas niet in, maar hopelijk kunnen we aan het einde van dit jaar weer wat lekkers neerzetten! Als er gegeten moet worden kun je erop rekenen dat wij klaar staan. Dus kom gerust eens langs bij een van de activiteiten en geniet van het heerlijke eten en drinken!

 

Smakelijke groeten,

De Smulcie

UIT is Familie

UIT commissie

De UITcie 2020-2021 bestaat uit:
Jop Beumers

Robin Leistra

Zoë Loenen

Jeroen Passenier

René van der Veen

Pop van Bunge

Roel Zeegers (waarnemend bestuurslid)
Anne Thérèse Plat (waarnemend bestuurslid)

UitCie

Als een goede commissie haast net een familie is, dan zitten we met deze enthousiaste, creatieve, stuiterende en surprisingly functional bende van ellende helemaal goed. Met een enorm enthousiasme en energie zijn we al druk bezig om de UIT-week weer geweldig te maken. Ook dit jaar zullen we Anteros goed op de kaarten zetten en laten we ook al onze ware kleuren zien aan de nieuwe studenten van Utrecht. Of we nou wel of niet een plekje moeten vrij houden voor oudtante Miss Rona, weten we natuurlijk niet. Maar wat er ook gebeurd.. we will come prepared.

Een stevige handdruk van pappa Jeroen – Voorzitter
Een natte slobberzoen van ome Jop – Penningmeester
Een ongemakkelijke zwaai van dochter Zoë – Secretaris
Een luchtzoen van je lievelingsneef (of nicht) René – Hoofd PR
Een enthousiast peace-teken van zus Pop – PR
Een krijsende babygroet van Robin – Vice-Voorzitter
Een stoere box van broer Roel – Waarnemend bestuurslid
Een heerlijke knuffel van oma Anne – Waarnemend bestuurslid

Website Commissie

De WebCie 2021-2020 bestaat uit:

Christy Brouwer

Lilly Oostrom

Moïse Veldema

Tjerk Swinkels (waarnemend bestuurslid)

Toine Rademacher

webcie@uhsv-anteros.nl