Wanneer je actief lid bent of wordt bij Anteros kan je lid worden bij één van onze disputen. Elk dispuut heeft een eigen identiteit en een eigen toelatingsprocedure. Wil je meer weten? Klik hieronder op de tabbladen voor meer info.

H.E.L.D.

Wij zijn H.E.L.D.! Wij zijn het oudste, grootste en mannelijkste dispuut van U.H.S.V. Anteros. Al vele jaren organiseren wij elke derde donderdag van de maand een avond gevuld met goede gesprekken, gezelligheid en goudgeel gerstenat! Wij zijn studentikozer dan de andere disputen van U.H.S.V. Anteros. We doen aan een kleine introductietijd, titels, een stropdas en natuurlijk wat gezonde rivaliteit met andere disputen. Gooi dit allemaal bij elkaar en er vormt zich een hechte groep van kameraden. Wij zijn makkelijk te herkennen aan onze matchende overhemden met rode das en logo.

Logo-grootIk hoor je nu denken: ‘Hoe kom ik bij dit gezellige groepje?’. Helaas kun je niet zomaar lid worden. Je moet eerst gevraagd worden door het bestuur van het dispuut. We hebben een paar eisen waar je aan moet voldoen om potentieel lid te worden. Ten eerste moet je je identificeren als man. Ook vragen we je of je actief bent in de vereniging met bijvoorbeeld het uitvoeren van een commissierol, dat je aanwezig bent op borrels en activiteiten of dat je een bestuursfunctie vervult. Dit dispuut is daarmee de trotse hofleverancier van mannelijke bestuursleden van U.H.S.V. Anteros.

Je krijgt natuurlijk veel terug als lid. Leden van H.E.L.D. gaan voor elkaar door het vuur. Een warm welkom voor vele is de koude goudgele rakker die rijkelijk aanwezig is op onze avonden.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij het bestuur van H.E.L.D. Mail: dispuutheld@uhsv-anteros.nl

Hoi, wij(n) zijn Dionysos. Het gemengde cultuur- en gezelligheidsdispuut van Anteros: maandelijkse gezelligheid met een culturele invalshoek. Wij komen elke derde donderdag van de maand samen en organiseren dan dispuutavonden rondom culturele disciplines. Denk aan de beeldende kunst, theater, literatuur, muziek, televisie, internet en last but not least natuurlijk de studentencultuur. Dit varieert van samen Oktoberfest vieren, een film of theaterstuk bezoeken, tot een wijnproeverij.

Wij(n) zijn Dionysos? Ja, wijn! Dionysos is de Griekse god van de wijn, het plezier en de dans. Daarom leek dit de perfecte naam voor een gezelligheidsdispuut met een cultureel randje. Dionysos is een gemengd dispuut, wat voor ons betekent dat niet alleen mannen en vrouwen welkom zijn maar ook iedereen die zich met geen beide of allebei de genders identificeert. Lid worden van ons dispuut gaat op uitnodiging. Maar je kan altijd laten blijken interesse te hebben bij één van onze (bestuurs-)leden.

Ook kun je ons herkennen aan onze rode shirtjes met ons logo op borrels en activiteiten van Anteros.
Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar dispuutdionysos@uhsv-anteros.nl.

WhatsApp Image 2019 01 30 at 16.12.02  WhatsApp Image 2019 01 30 at 16.12.021