PAEDIA

Dispuut PAEDIA is opgericht in 2017 met als doel om huiselijke spelletjesavonden te organiseren voor hen die hieraan behoefte hebben. Dit als tegenhanger van de vele uitgaansgerichte activiteiten die U.H.S.V. Anteros biedt. PAEDIA is een gemengd dispuut waarbij mannen, vrouwen en iedereen die hiertussen valt welkom is.
Logo 5

PAEDIA wil een kleinschalige sfeer uitstralen waardoor er is gekozen voor een maximum van 13 leden, een getal dat gelijk staat aan het aantal kaarten van één kleur in een kaartspel. Elke derde donderdag van de maand organiseert PAEDIA een avond voor haar leden waarbij het spelen van bordspellen centraal staat. Deze maandelijkse activiteiten worden vaak afgewisseld met activiteiten buiten de deur zoals het bezoeken van een bordspellenbeurs, bordspellenwinkel of een eigen winterweekend. Bij PAEDIA betaal je geen contributie maar schiet je wel eens wat versnaperingen en drinken voor.

Heb je interesse om lid te worden bij PAEDIA? Dan zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Ten eerste is het een pré dat je in Utrecht woont zodat er wellicht bij jou thuis een avond georganiseerd kan worden. Je moet ook actief zijn bij de vereniging in de vorm van bijvoorbeeld een commissie. Ook mag je niet lid zijn bij een ander dispuut van U.H.S.V. Anteros.

Voor meer informatie mail je naar dispuutpaedia@uhsv-anteros.nl