ANNE scaled

Hoi hoi! Ik ben Anne-Thérèse, ofwel Anne. Ik ben 20 jaar oud, woon in Utrecht, en ben een derdejaars biologie student aan de Universiteit Utrecht. 

Ik kom uit de regio Putten/Ermelo, maar woon nu iets meer dan een jaar op mezelf in Utrecht, waar ik merk dat ik toch wel van de drukte hou. In mijn vrije tijd heb ik eigenlijk te veel hobby’s maar degene die vaak terugkomen zijn lezen en hardlopen. Ik ben twee jaar geleden tijdens de UIT (rond half drie s’ nachts) lid geworden van Anteros en sindsdien heb ik mij bij de vereniging thuis gevoeld. Ik ben in mijn eerste jaar bij de activiteitencommissie gegaan en daarna wou ik alleen maar meer met Anteros doen, waardoor ik nu in het bestuur ben beland. 

Ik zal dit jaar Fiscus worden. In het kort; ik ga over het geld. Als je plannen hebt met je commissie, moet je eerst langs mij met je begroting! Hier heb ik erg veel zin in. Naast het handelen van het geld, heb ik natuurlijk ook nog andere taken. Ik zal bijvoorbeeld het waarnemend bestuurslid zijn in de Lustrumcommissie, Activiteitencommissie, Introductiecommissie, en de UITcommissie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor onze vertrouwenspersonen, de UU, en de HU. 

Als je nieuwsgierig bent over mij of Anteros, kom dan een keertje naar me toe op de borrel! Ik ben zelf ook altijd heel nieuwsgierig en wil altijd wel nieuwe mensen leren kennen. Tot dan!

Anne-Thérèse Plat,

h.t. Fiscus der U.H.S.V. Anteros