Christy fotoHoi! Ik ben Christy Brouwer, ik ben 20 jaar en derdejaars Technische Informatica student. Dit jaar zal ik de Ab Actis functie bekleden, wat eigenlijk heel mooi Latijn is voor Secretaris. Dit houdt in dat ik alle notulen schrijf van vergaderingen en ALVs, de mail netjes op orde houd en ervoor zorg dat alle afspraken duidelijk in onze agenda ingepland staan. Erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat mijn medebestuurders op de goede locatie op de juiste tijd aanwezig zijn met alles wat ze nodig hebben. Al met al zorg ik dus een beetje voor de structuur en overzicht in onze drukke weken. Naast de plannende kant van mijn functie onderhoud ik ook het ledenbestand, ik schrijf Anterianen in en uit, zorg dat dingen zoals adreswijzigingen gelijk verwerkt worden en houd in de gaten wie er wanneer jarig is! Ik zal dan ook het eerste contactpunt voor Anterianen zijn als het gaat om wijzigingen en meer informatieve vragen zoals over het HR en de statuten. Omdat mijn functie redelijk strategie gericht is, wil ik natuurlijk ook een meer feestende kant hebben! Daarom zal ik de borrelcommissie en lustrumcommissie ondersteunen als waarnemend bestuurslid en samen met hen heel veel activiteiten organiseren!

Ondertussen loop ik een jaar rond bij Anteros. In mijn eerste jaar van mijn studie heb ik gefocust op, nou ja, mijn studie! Hiernaast was ik heel actief bij onze net opgezette studievereniging en hierin zat ik bij wel vijf commissies, geen idee hoe ik zoveel tijd teveel had. Na dit jaar wilde ik toch wat anders, hoewel de studievereniging heel leuk en aardig was, is na een hele dag programmeren nog meer praten over ICT iets teveel van het goede. Van daaruit ging ik vlak voor de zomer van 2018 al een keertje langs bij Anteros, met mijn lieve medebestuurslid Joes als mijn borrelbuddy. Ik besloot dat ik waarschijnlijk wel lid wilde worden maar nog even zou wachten: het zou zonde zijn voor dat laatste maandje waarin ik toch druk bezig was met mijn tentamens. Daarom ben ik tijdens de UIT van 2018 nog een keertje binnengewandeld bij een feest en ben ik kort daarna lid geworden! Blijkbaar was ik hierin gelijk enthousiast want gedurende het jaar heb ik 3 commissies opgepakt, de reiscommissie, de borrelcommissie en de lustrumcommissie. Dit enthousiasme zet ik uiteraard door mijn bestuursjaar in.

Spreek me vooral een keertje aan op de borrel, of er nou wat is of niet, ik sta altijd open voor een gezellig praatje! Of het nou over ICT gaat of iets anders, niks zo interessant als wat nieuws leren!

Liefs,

Christy Brouwer

h.t. Ab Actis der U.H.S.V. Anteros