Dennis e1567853368685Hee, mijn naam is Dennis en ik ben 27 jaar oud. Inmiddels ben ik al ruim twee jaar lid bij de vereniging en is dit mijn 3e jaar. Afgelopen voorjaar ben ik afgestudeerd als ‘meester’ en geef ik komend jaar parttime les aan groep 7. Daarnaast doe ik een post-hbo bewegingsonderwijs, waardoor ik na 1,5 jaar ook in de gymzaal bevoegd ben om les te geven. Omdat ik nog niet klaar ben als student, ervaring wil opdoen en mijn tijd nog even goed wil benutten, neem ik komend jaar in het bestuur van Anteros, de rol van Assessor op mij.

Ik ben twee jaar geleden bij de vereniging gekomen en ben toen bij de Feestcommissie gegaan. Tijdens mijn studie op de pabo heb ik ook ruim 3 jaar in de feestcommissie gezeten en al enige legendarische feestjes in Utrecht gegeven. Vandaar de reden om dit ook bij Anteros te kunnen gaan organiseren. Halverwege mijn eerste jaar ben ik bij de Sollicitatiecommissie gegaan, wat toen een nieuwe commissie was die samen met het bestuur de taak had om een nieuw bestuur voor de vereniging rond te krijgen. Aan het einde van mijn 1e jaar heb ik samen met twee van mijn Assessor voorgangers het nieuwste dispuut van de vereniging opgericht genaamd Dionysos. Daar heb ik een jaar lang met veel plezier de rol van Fiscus mogen vervullen en heb ik al in het klein een deel bestuurservaring opgedaan. Noortje en Nanet hebben mij al aardig wat geleerd en verteld over bestuur zijn en specifiek in de rol van Assessor. In de zomer van 2018 ben ik voor mijn eindstage naar Curaçao gegaan en moest ik de vereniging even voor vier maanden achterlaten. Eenmaal terug in Nederland had ik nog steeds de ambitie (die tijdens een eindbbq is gaan borrelen) om voor bestuur te gaan! Een van de motivaties was dat ik heel graag lustrumbestuur wilde gaan doen en het nu of nooit was…

Mijn rol binnen het bestuur is voornamelijk het maken van foto’s, onderhouden van de website, de vereniging voorzien van promotiemateriaal en het beheren van de sociale mediakanalen Facebook en Instagram. De commissies waar ik komend jaar deel van uit maak zijn de Lustrumcommissie, Sportcommissie, Websitewerkgroep, Promotiewerkgroep, de UITcommissie en de Jaarboekcommissie. 

Tot nu toe heb ik het nog steeds erg naar mijn zin en maak ik samen met mijn medebestuursgenoten er een ontzettend ontzettend gaaf en mooi lustrumjaar van. We zitten allemaal vol met ideeën, zijn al enthousiast en heel gemotiveerd aan de slag gegaan! Mocht je komend jaar denken, “He, wie is nou die jongen met die camera en waarom maakt die foto’s!?” dan weet je nu dat ik dat ben en ervoor zorg dat Anteros dit jaar nog beter, mooier en grootser op de kaart wordt gezet. Ik hou van gezelligheid, feestjes, Netflixen, koken en uiteraard foto’s maken, maar vooral komend jaar van Anteros. Ik hoop je snel te zien op onze activiteiten, borrels of feestjes en je dan vast te leggen met mijn camera…

Komend jaar ontwikkelen we als 10e bestuur, een hoop nieuwe en interessante dingen waar ik als Assessor erg blij van word. Dus houd ook onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten voor alle nieuwe posts!

Een eXplosieve en imposante groet,

Dennis van der Ent Braat

h.t. Assessor der U.H.S.V. Anteros