Eva Bestuursfoto Website e1567850883585Heyhoi! Mijn naam is Eva, ik ben 21 jaar en ik zit in het laatste jaar van de bachelor Biologie op de Universiteit Utrecht. 

Komend jaar bekleed ik de functie van Praeses, oftewel voorzitter. Je raadt het al, dit houdt in dat ik de vergaderingen voorzit! Ook ben ik het gezicht van de vereniging; ik ben zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt en ik voer het woord namens het bestuur en namens de vereniging. Hierbij vind ik het enorm belangrijk dat Anterianen mij altijd durven te benaderen, of het nou om een gezellig praatje, een top idee of een zwaarder onderwerp gaat, ik sta er voor klaar! Naast mijn taken als Praeses zal ik mij ook inzetten als waarnemend bestuurslid van de UIT-commissie en de Kookcommissie. 

Ik kom oorspronkelijk uit een dorpje in de buurt van Rotterdam, maar door de jaren heen heb ik vele plekken mijn thuis genoemd. Hierbij komt nog eens dat ik ook de Belgische nationaliteit heb en ik dus vol trots de eerste internationale Praeses van de vereniging ben. Sinds ik in Utrecht studeer heeft deze stad mijn hart gestolen, zeker toen ik halverwege het tweede jaar van mijn studie voor het eerst van Anteros hoorde! Het heeft niet lang geduurd voordat ik volledig ingeburgerd was in onze verenigingscultuur. Waar ik voor mijn studie braaf de vriendschappen van een apensoort bestudeer, hoop ik binnen de vereniging nog meer vriendschappen te zien opbloeien! 

De grote liefde van mijn leven, de Biologie, heeft er concurrentie bij gekregen nu ik bij Anteros zit. Gelukkig kunnen deze naast elkaar bestaan, dus spreek me maar eens aan op een borrel en ik kan je zo m’n nieuwste dierenweetjes vertellen! Of kom naar me toe en vertel mij eens je favoriete feitje! Hoe dan ook, ik kijk uit naar ons gesprek!

Amor Vincit Omnia.

Liefs,

Eva van Dijk

h.t. Praeses der U.H.S.V. Anteros