FLEUR 1 edited scaled

Heyhallo! Ik ben Fleur, 20 jaar oud, woon in Utrecht en vierdejaars fysiotherapie student aan de Hogeschool Utrecht. 

Ik kom oorspronkelijk uit Ede, waar ik tot mijn 18e met mijn ouders en zus heb gewoond. Ondertussen woon ik ruim twee jaar op mezelf in Utrecht, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb! In mijn vrije tijd vind ik het tof om lekker uitgebreid te koken, ben ik vaak op de racefiets te vinden en doe ik vrijwilligerswerk bij stichting Outway. 

In het eerste jaar van mijn studie ben ik al wel eens gaan borrelen bij Anteros, maar door de drukte van onder andere mijn studie is het er toen niet van gekomen. Uiteindelijk ben ik aan de start van het derde studiejaar lid geworden en ik heb geen moment spijt gehad! 

De ambitie om bestuur te gaan doen is gedurende het jaar gegroeid en uiteindelijk was ik overstag: dit is wat ik wil!

Dit jaar zal ik de functie van Praeses bekleden. Dit betekent dat ik het gezicht van het bestuur en de vereniging ben en daarmee het aanspreekpunt voor zowel Anterianen als externen. Binnen het bestuur zal ik de vergaderingen leiden en zorgen dat het proces effectief en efficiënt verloop. Bij interne en externe activiteiten zal ik zo nu en dan een speech houden waarbij ik namens het bestuur of de vereniging het woord doe. 

Naast deze vaste Praeses taken zal ik ook een aantal nevenfuncties hebben. Zo ben ik het aanspreekpunt voor de RAGweek en het Midzomergrachtfestival en neem ik plaats als waarnemend bestuurslid in de Canal Pride commissie en de Kookcommissie. 

Nou, dit was een klein beetje over wie ik ben. Spreek me vooral aan op de borrel, voor alle vragen over Anteros of een gewoon een gezellig praatje! Ik kijk uit naar ons gesprek 🙂 

Fleur Koolstra

H.t. Praeses der U.H.S.V. Anteros