GALA 1 edited scaled

Hallo! Ik ben Gala, 23 jaar oud, woon in Utrecht en ik ben vierdejaars Biologie student aan Universiteit Utrecht.

Ik kom uit Capelle aan den IJssel, dat ligt pal naast Rotterdam en dat hoor je weleens. Toch ben ik twee jaar geleden verhuisd naar Utrecht en daar heb ik totaal geen spijt van. Als hobby’s doe ik boulderen, gamen, Netflixen, gitaarspelen, muziek luisteren en TTRPGs (voornamelijk Dungeons and Dragons en Vampire the Masquerade), maar natuurlijk hou ik ook wel van een feestje! Op m’n achttiende was ik begonnen met de studie Engelse Taal en Cultuur wat ik erg interessant vond, maar toch qua toekomst niks voor mij bleek te zijn. Dus ben ik in mijn derde jaar begonnen met een dubbele Bachelor waarbij Biologie de tweede werd. Uiteindelijk heb ik Engels weten af te ronden maar nu ik bestuur ga doen gaat Biologie wat langer duren. 

Ik werd een jaar geleden geïntroduceerd aan Anteros door Anne, onze Fiscus, toen ik langskwam bij een feestje tijdens de UIT. Sindsdien heb ik het super naar mijn zin gehad en me thuis gevoeld. Ik ben toen bij de Borrelcommissie gegaan waar we leuke themaborrels hadden georganiseerd. Deze verantwoordelijkheid en verbondenheid heeft ertoe geleid dat ik me op heb gegeven voor bestuur.

Dit jaar zal ik de functie van Ab Actis bekleden. Ik ben verantwoordelijk voor alle inkomende mails, het ledenbestand bijhouden, en stuur ik wel eens een verjaardagsmail. Daarnaast zal ik ook waarnemend bestuurslid zijn van de Feestcommissie en de Kunst- en Cultuurcommissie. 

Voel je vrij om op me af te stappen tijdens een borrel of activiteit want ik ben altijd wel te porren voor een (fuifje) gesprek!

Met vriendelijke groetjes,

Gala van der Meer

h.t. Ab Actis der U.H.S.V. Anteros