Joes foto website e1567852784507Ik ben Joes de Jonge en dit jaar ben ik de Fiscus van Anteros. Ik ben 21 jaar oud en studeer vanaf dit jaar officieel Informatica bij Universiteit Utrecht. Eerder studeerde ik Wiskunde, maar het bleek niet geweldig bij me te passen. Ik woon in Utrecht. Daarvoor heb ik in Nijverdal (dat ligt in Overijssel, voor hen die het niet weten) gewoond voor achttien jaar en daarna heb ik een halfjaartje in Hilversum gewoond. Mijn conclusie is dat Utrecht de leukste stad is in Nederland die je ook nog eens een geweldige studententijd kan geven. 

Dit jaar ga ik over het financiële gedeelte van de vereniging. Denk hierbij aan de resultatenrekening en de balans bijhouden. Ik zal controleren hoe onze vele commissies het financieel doen. En het leukste van allemaal is dat ik bonnetjes mag gaan verwerken. Daarnaast zijn er taken die later dit jaar zullen komen die ik op me kan nemen die niet specifiek bij een functie behoren, maar wel behoren tot het bestuur. Ten slotte ben ik waarnemend bestuurslid in de Kunst- en Cultuurcommissie en de Maatschappelijke commissie. Hierbij kijk ik of de commissies goed lopen en ik zorg voor goed contact tussen de commissies en het bestuur.

Dit is alweer mijn derde jaar bij Anteros. Toen mijn eindexamens van VWO voorbij waren, ging ik op zoek op internet welke studentenverenigingen er al dan niet waren in Utrecht. Toen kwam ik Anteros tegen en het leek me direct al een leuke vereniging. Uiteindelijk schreef ik me dat jaar in september in en het was zeker geen slechte keus. Direct kwam ik in de Kunst- en Cultuurcommissie waarin ik met gezellige mensen vele mooie activiteiten heb kunnen organiseren. Afgelopen jaar heb ik weer de Kunst- en Cultuurcommissie gedaan, maar ook de Introductiecommissie. Het is fijn om via een commissie wat te doen voor de vereniging, je zorgt ervoor dat er activiteiten geregeld worden en dat vormt de vereniging.

Spreek me gerust eens aan op borrels of waar je me dan ook eens voorbij ziet komen. Je kan met me over van alles praten. Mijn interesses zijn zeer breed. 

Groeten,

Joes de Jonge

h.t. Fiscus der U.H.S.V. Anteros