Lucas Walters

DSC05885

Hoi! 

Ik ben Lucas en ik ben 24 jaar oud. Ik ben op het moment bezig met de master Game and Media Technology aan de Universiteit Utrecht en heb het daar enorm naar mijn zin. In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen zoals films kijken, games spelen/maken en gewoon lekker met vrienden chillen.

Ik ben nu nog niet eens een jaar lid van deze fantastische vereniging en toch was ik al super snel overtuigd om bestuur te gaan doen!

Omdat ik tijdens de pandemie lid ben geworden ben ik nog steeds niet bekend met alle gewoontes van Anteros. Toch heb ik het wel heel leuk gehad afgelopen jaar, zeker met mijn tijd bij de SmulCie en ook nog kort even de UITcie.

Ik ga dit jaar de functie van Fiscus overnemen. Als penningmeester zal ik de financiële zaken van Anteros onderhouden. Ik ben dan ook verantwoordelijk voor de jaarrekening en de begroting. 

Ik heb verder ook nog erg veel zin in het werk wat ik ga verrichten dit jaar samen met de SerieuCie, WebCie, ExternCie en de UITcie!

Ik kijk er nu al naar uit om jullie allemaal te zien bij de altijd-gezellige borrels en ik verwacht dat dit een geweldig jaar gaat zijn!

Liefs,

Lucas Walters

H.t. Fiscus der U.H.S.V. Anteros

Adres

Princetonplein 9, 3584 CC Utrecht
Maandag – Vrijdag: 10:00-14:00
Donderdag: 10:00-16:00
KvK: 50238825

© U.H.S.V. Anteros 2010 – 2022 | Gemaakt met 🏳️‍🌈 door de Webcie

Inloggen Anteros-portal

De pagina die je probeerde te bezoeken, is alleen voor leden toegankelijk. Log in met je ledenaccount of maak er een aan om toegang te krijgen.

Aanmelden voor bestaande gebruikers