Marga foto website e1567854358722Hee! Ik ben Marga, 20 jaar oud, woon in Utrecht en studeer Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht.

Ik ben vorig jaar tijdens de UIT lid geworden van Anteros (om half 3 ‘s nachts) en vind het nog steeds de beste keuze die ik die week heb gemaakt! Na een jaar actief te zijn bij de Activiteitencommissie en de Introductiecommissie, ben ik enorm enthousiast om mij nu als bestuurslid te mogen inzetten voor Anteros.

De functie die ik binnen het bestuur mag gaan vervullen, is die van Acquisitor. Het is een functie met een moeilijke titel (10 punten als je het in 1x goed schrijft) maar een vrij simpele omschrijving: het onderhouden en scheppen van contact tussen Anteros en haar sponsoren. Natuurlijk is dat nog steeds een beetje vaag, dus ga er maar vooral vanuit dat ik altijd wel bezig ben Anteros bekend te maken bij mensen die iets voor ons kunnen betekenen. Daarnaast zal ik waarnemend bestuurslid zijn van de Activiteitencommissie, de Canal Pride commissie en de Verenigingslied werkgroep. Ook neem ik plaats in de LHBTI-Adviescommissie van de gemeente!

Naast mijn bestuursjaar ben ik graag bezig met muziek en theater, gamen op m’n Switch, en ga ik proberen wat vakken van mijn studie te halen. Ook vertel ik graag over alle plantjes in mijn kamer, dus daar kan ik altijd over vertellen.

Maar ook als je vragen hebt over Anteros, of gewoon lekker wil kletsen, spreek me vooral aan op de borrels! Tot dan!

Amor Vincit Omnia,

Marga Don

h.t. Acquisitor der U.H.S.V. Anteros