Merel Schoenfeld

DSC05866 1

Heyy lieve lezer,

Mijn naam is Merel en ik ben 21 jaar. Ik doe de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU en zit nu in het vierde jaar. Mijn ouders wonen in Heiloo (bij Alkmaar) maar ik woon nu ruim een jaar in het mooie Utrecht.

Sinds mijn derde studiejaar ben ik lid van Anteros. Ik ben actief geworden in de reiscommissie en was verder vaak te vinden op borrels en activiteiten waarbij ik ontdekte dat ik het een geweldige vereniging vond met een hele fijne sfeer. Ik werd hier gedurende het jaar zo enthousiast over dat ik besloot een bestuursjaar te gaan doen!

Binnen de vereniging bekleed ik dit jaar de functie van Praeses. Vanuit deze functie leid ik het bestuur om samen op zo een effectief mogelijke manier de vereniging te besturen. Hierbij let ik op de algemene voortgang van de vereniging en ben ik het gezicht van de vereniging zowel naar externe partners als naar de Anterianen. Bij verschillende gelegenheden zal ik ook namens het bestuur het woord voeren en ik leid de algemene ledenvergadering.

Hiernaast vervul ik ook een aantal nevenfuncties. Zo ben ik het aanspreekpunt voor het midzomergracht festival en neem ik namens de vereniging plaats in de LHBTIQ+ adviescommissie van gemeente Utrecht. Ook zal ik als waarnemend bestuurslid plaatsnemen in de reiscommissie, introductiecommissie en borrelcommissie.

Hier wat over mij maar ik kijk er natuurlijk heel erg naar uit om jou eens te zien op een borrel dus spreek me vooral aan voor een praatje!

Liefs,

Merel Schoenfeld

H.t. Praeses der U.H.S.V. Anteros

Adres

Princetonplein 9, 3584 CC Utrecht
Maandag – Vrijdag: 10:00-14:00
Donderdag: 10:00-16:00
KvK: 50238825

© U.H.S.V. Anteros 2010 – 2022 | Gemaakt met 🏳️‍🌈 door de Webcie

Inloggen Anteros-portal

De pagina die je probeerde te bezoeken, is alleen voor leden toegankelijk. Log in met je ledenaccount of maak er een aan om toegang te krijgen.

Aanmelden voor bestaande gebruikers