Noah Francisca

DSC05909

Beste Lezer,

 

Mijn naam is Noah Francisca. Op 30 augustus (net zoals de ab actis) word ik 21 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van Fysiotherapie aan de HU. Ik vind mijn studie super boeiend en heb afgelopen jaar mijn propedeuse gehaald.

 

Er zijn diverse dingen die ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om te chillen en actieve activiteiten te doen. Verder hou ik van spontane ideeën en hou ik van koken en bakken maar dan wel vegan. Ook ga ik uiteraard naar de activiteiten en borrels van Anteros. ;)

 

Ik ben pas sinds februari 2021 lid en heb toen bijna alleen maar online activiteiten meegemaakt. Toch voelde ik toen gelijk al een sterke verbinding met Anteros. Toen rond die tijd ook de zoektocht naar het nieuwe bestuur van start ging wilde ik mij ook bijna gelijk al aanmelden maar, omdat ik mezelf wel wat te nieuw vond had ik het toen niet gedaan. Maar tijdens het zoekprocroces ben ik op een gegeven moment zelf benaderd en toen heb ik die kans met twee handen aangegrepen!

 

Volgend jaar zal ik de rol van Assessor vervullen. Ik zal me bezighouden met het maken van foto’s tijdens de activiteiten, de promotie en de sociale media. Ik word ook waarnemend bestuurslid bij de Smulcie, Webcie, Scripcie, Externcie en de theaterwerkgroep.

 

Ik heb heel veel zin om samen met mijn team onze plannen voor het komende jaar uit te voeren en alle Anterianen te voorzien van een mooi jaar.

 

Veel liefs,

 

Noah Francisca,

H.t. Assessor der U.H.S.V. Anteros

Adres

Princetonplein 9, 3584 CC Utrecht
Maandag – Vrijdag: 10:00-14:00
Donderdag: 10:00-16:00
KvK: 50238825

© U.H.S.V. Anteros 2010 – 2022 | Gemaakt met 🏳️‍🌈 door de Webcie

Inloggen Anteros-portal

De pagina die je probeerde te bezoeken, is alleen voor leden toegankelijk. Log in met je ledenaccount of maak er een aan om toegang te krijgen.

Aanmelden voor bestaande gebruikers