Hey hey! Ik ben Pepijn, ik ben 21 jaar oud, en ik studeer psychologie aan de Universiteit Utrecht.

Dit jaar zal ik de functie van Vice-Praeses vervullen. Hierbij horen weinig vaste taken; het enige wat vast staat is dat ik als vervangend Praeses fungeer wanneer onze Praeses Eva afwezig is. Verder zal ik mij dit jaar vooral focussen op de informele externe contacten. Dit betekent dat ik het contact met de zowel de zusterverenigingen (andere LHBT+ studentenverenigingen in Nederland), als de broertjesverenigingen (andere studentenverenigingen in Utrecht waar wij een goede band mee hebben) onderhoud, en me bezighoud met andere niet zakelijke externe contacten. Hiernaast heb ik hier en daar wat losse taken die ik op me neem, zoals het contact met de disputen en het bijhouden van de borrelbuddy poule. Ook ben ik een beetje de vliegende keep van het bestuur; vaak spring ik bij waar nodig.

Mijn verhaal qua studie is vrij ingewikkeld. In februari 2017 ben ik begonnen aan de University College Utrecht. Hier heb ik verschillende specificaties uitgeprobeerd, van natuurkunde tot literatuur, en uiteindelijk kwam ik uit bij psychologie en antropologie als ‘major’. Dit was echter nog steeds te breed voor me, dus na twee jaar ben ik gestopt, en dit jaar begin ik aan mijn bachelor psychologie aan de Universiteit Utrecht.

De keuze om in Utrecht te blijven was een hele bewuste. Naast in Zeist opgegroeid te zijn en mijn thuisthuis dus op fietsafstand is, heeft deze stad na er twee jaar te studeren een speciaal plekje in mijn hart veroverd; onder ander vanwege Anteros natuurlijk.

Voordat ik lid werd kende ik de vereniging al een beetje, doordat ik al met andere leden gepraat had; het duurde echter even voordat ik bij een borrel langskwam. Toen ik echter eindelijk naar een borrel ging werd ik gelijk lid, en ik heb er tot nu toe natuurlijk nog steeds geen spijt van gehad. Vrij snel ging ik al bij de Reiscommissie, daarna bij de Lustrumcommissie, en nu uiteindelijk dus bestuur.

Buiten Anteros en mijn studie houd ik ook veel van dansen. Op mijn oude studievereniging heb ik ook 1,5 jaar bij een dansgroep gezeten. Verder houd ik ook van stappen, borrelen, netflix. Voor dansjes (en drankjes) ben je bij mij dus op de juiste plek! Binnen mijn bestuur sta ik ook een beetje bekend als de corpsbal van het bestuur, aangezien ik niet vies ben van wat studentikoziteit, en misschien iets te vaak ‘vo zeg.

Spreek mij of een van m’n bestuursgenoten (je kunt ons aan onze zwarte overhemden herkennen) gerust aan op een borrel! We maken graag een praatje en je kunt voor alle vragen bij ons terecht.

Tot snel!

Liefs,

Pepijn Vink

h.t. Vice-Praeses der U.H.S.V. Anteros