ROEL edited scaled

Joejoe! Mijn naam is Roel. Ik ben 22 jaar oud, woon in Utrecht en begin aan het vierde jaar van mijn studie Verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht.

2.5 jaar geleden heb ik het bourgondische Brabant ingeruild voor het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de banen van Olympos voor een potje tennis. Daarnaast werk ik als begeleider op een woongroep voor verstandelijk beperkte ouderen. Afgelopen jaar ben ik voor het eerst in contact gekomen met Anteros, waarna ik niet meer weg te slaan was. Als lid van de Feestcommissie en het dispuut HELD werd ik dan ook steeds actiever. 

Aankomend jaar zal ik de functie van Vice-Praeses bekleden. Hierbij ondersteun ik de Praeses en zal ik me vooral focussen op de externe contacten. Zo zal ik heb contact onderhouden met andere verenigingen in Utrecht en zal ik plaatsnemen in het IQSN (Interstedelijk Queer Studenten Netwerk), wat betekent dat ik het contact met andere LHBT+ studentenverenigingen in Nederland onderhoud. Verder heb ik heel veel vrijheid qua taken en zal daarom veel kleine taken op me nemen. Hieronder valt bijvoorbeeld de borrelbuddy poule. Daarnaast onderhoud ik het contact met onze hoofdsponsor Bodytalk. In dit verenigingsjaar zal ik als waarnemend bestuurslid plaatsnemen in de HR-commissie, de Borrelcommissie, de Reiscommissie en de UIT-commissie.

Bij vragen kun je altijd bij mij of een van mijn bestuursgenoten terecht. Natuurlijk ben ik ook altijd in voor een praatje of een drankje.

Amor Vincit Omnia

Roel Zeegers

h.t. Vice-praeses der U.H.S.V. Anteros