TJERK 3 edited

Hoihoi! Ik ben Tjerk, 22 jaar oud, en ik ben nu bezig met mijn master Neuroscience & Cognition.

Ik ben inmiddels al bijna twee jaar lid van deze mooie vereniging. Voor mij begon het allemaal toen we met een paar huisgenoten na een lange hospiteeravond nog wat gingen drinken op een Anterosborrel. Dit was de eerste keer dat ik bij Anteros was, maar ik vond het zo leuk dat ik me meteen heb ingeschreven. Daar heb ik ook nooit spijt van gehad!

In de afgelopen twee jaar heb ik meegeholpen met de SmulCie (die toen nog de FoodCie heette) en de BorCie.

Ik ga dit jaar de functie van Assessor vervullen. Dit betekent dat ik vooral heel veel mooie foto’s ga maken van alle activiteiten en leuke Anterianen.Ik zorg voor de promo, de nieuwsbrief en de maandkalender. Daarnaast beheer ik de website en sociale media en zal ik aansluiten bij de Jaarboek-, Maatschappelijke en Websitecommissie. Dit jaar zal ik ook plaatsnemen in de LHBTI-Adviescommissie van de gemeente en het contact met enkele sponsoren regelen.

Naast mijn bestuursjaar en mijn studie speel ik trompet en probeer ik de plantjes in mijn kamer in leven te houden. 

Ik hoor graag leuke feitjes, dus spreek me vooral aan op de borrels als je nog een leuke fun fact hebt! Daarnaast kan je me ook opzoeken als je op de foto wil, vragen hebt of gewoon lekker wil kletsen. Hopelijk tot snel op een borrel!!

Liefs,

Tjerk Swinkels

h.t. Assessor der U.H.S.V. Anteros