Yacine Verschuren

DSC05837

Hallo allemaal, mijn naam is Yacine Verschuren en ik mag jullie dit academische jaar vertegenwoordigen als vice-praeses van het twaalfde bestuur der U.H.S.V. Anteros. Mijn portefeuille is gericht op het onderhouden van onze externe contacten, waaronder Vidius, de Hogeschool en Universiteit van Utrecht en onze hoofdsponsor, de BodyTalk. Binnen onze studentenvereniging coördineer ik de vrijwilligerspoule, de disputen, de merchandise en het beheer van de bestuurskamer. Naast de info over mij als bestuurslid, wil ik jullie ook nog het een en ander over mezelf vertellen.

Ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Brabant. Ik woon al drie jaar in Utrecht en ben bezig met mijn studie Onderwijswetenschappen aan de universiteit. Ik heb me in mijn eerste jaar tijdens de UIT-week ingeschreven bij Anteros. Dit was een geweldig besluit. De wilde avonturen die ik heb beleefd en dierbare vrienden die ik heb leren kennen, zullen me voor altijd bij blijven. De activiteiten, borrels en kampen van Anteros zijn geweldig. Ik wil ze nu graag zelf organiseren voor de volgende generatie. 

Sinds het begin van de volksgezondheidscrisis heb ik mijn mede-Anterianen alleen online kunnen zien. Toch hebben het elfde bestuur en de commissies zich keihard ingezet om gezellige online activiteiten en borrels te organiseren. Ik wil graag deze gelegenheid nemen om mijn dank daarvoor uit te spreken.

Zoals de zaken er nu voor staan is het aannemelijk dat wij, het twaalfde bestuur, de heropening van het studentenuitgaansleven mogen overzien. Dat zie ik als een groot genoegen, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Ik wil de leden van onze prachtige vereniging graag laten ervaren wat een avontuur het is om een Anteriaan te zijn. Met het brede aanbod van activiteiten, zowel extravagant als ingetogen, organiseren we voor ieder wat wils. Wees welkom om onderdeel te worden van onze vereniging, onze commissies, onze disputen en onze persoonlijke vriendengroepen. 

 

Met enthousiasme en toewijding,

Yacine Verschuren

H.t. Vice-Praeses der U.H.S.V. Anteros

Amor Vincit Omnia

Adres

Princetonplein 9, 3584 CC Utrecht
Maandag – Vrijdag: 10:00-14:00
Donderdag: 10:00-16:00
KvK: 50238825

© U.H.S.V. Anteros 2010 – 2022 | Gemaakt met 🏳️‍🌈 door de Webcie

Inloggen Anteros-portal

De pagina die je probeerde te bezoeken, is alleen voor leden toegankelijk. Log in met je ledenaccount of maak er een aan om toegang te krijgen.

Aanmelden voor bestaande gebruikers