7 augustus 2019

UIT met Anteros

Lieve mensen, UIT-lopers, en leden!

De UIT gaat binnenkort van start: een week vol plezier, ontmoeting, dansjes en gesprekken. Als vereniging kijken we elk jaar weer uit naar deze prachtige week, en wij beloven dan ook er een groot spektakel van te maken! Van 12 t/m 16 augustus zal Anteros weer elke dag een geweldig avond-programma neerzetten om toekomstige nieuwe leden bekend te maken met onze vereniging. Al vanaf de aftrap van de UIT bij de verenigingsparade zijn wij van Anteros aanwezig om samen met jullie er een geweldige week van te maken. We zullen daarbij ook aanwezig zijn op de verenigingsmarkt, informatiemarkt, en cultuurmarkt voor al jullie vragen. Dus stap maar eens op ons af!

We hopen je dan ook graag te zien bij een van onze volgende activiteiten:


Maandag - Kick Off Borrel

Borrel: 20:00 tot 01:00 @ Bodytalk, Oudegracht 64

De tijd is daar: Tijd voor de UIT! Vier met Anteros de aftrap van deze geweldige week om nooit te vergeten. Op 12 augustus zullen wij met z’n allen de eerste dansjes en ontmoetingen hebben, en wij zijn allemaal aanwezig! Jij toch ook?!

Vanaf 20:00 uur vindt onze aftrap borrel plaats in café Bodytalk op de Oudegracht 64. Dit is dé mogelijkheid om alles te vragen wat je maar wilt weten over onze vereniging. Hoe is het om lid te zijn van Anteros? Wat doen wij zoal in een week/maand?

Hoe kan lid worden van onze vereniging je studentenleven tot een hoger level tillen? Stel al je vragen, dans met ons mee, en we beloven dat het een geweldige avond wordt! Kom je ook even kennismaken?

Facebook event


Dinsdag - Vereningsparade, Vereningsmarkt, Neon Party

Vereniging parade: 11:30 – 12:30 @ Uithof
Tijdens de vereningsparade op dinsdag zullen wij ons laten zien in volle kleuren. Samen met een schitterende auto zullen wij onze beste kant laten zien! Kan jij al onze vlaggen raden? Wij zijn auto nummer 7!

Verenigingsmarkt: 15:00 tot 19:00 @ Wilhelminapark
Wij zullen uiteraard op de vereningsmarkt klaarstaan voor al je vragen, een leuk gesprek, kenningsmaking en natuurlijk een mogelijkheid om in te schrijven voor onze geweldige vereniging! Ook kan je je hier opgeven voor een borrelbuddy, met wie je samen afspreekt om naar een feest/borrel van Anteros te gaan, en meer informatie krijgen over onze UIT-activiteiten. Vind ons bij ons kraampje, nummer 11!

Neon-party: 22:00 tot 04:00 @ u-bar, Bodytalk, Oudegracht 64

Terug naar de “golden oldies” van de jaren 70 en 80 maar ook terug naar de tijd van de Europop en alle andere foute 90’s en 00’s muziek. Dat is wat je gaat meemaken op het eerste Anterosfeest van het jaar. Zit jouw guilty pleasure er tussen? Die van ons wel!

Kom je beste Runningman, Moonwalk of Pose laten zien dan Jumpen we samen de nacht door. Daarbij kan iedereen z’n outfit deze avond upgraden met glowsticks en/of glow in the dark make-up omdat we onder blacklight lampen zullen dansen tot we erbij neervallen.

 

Facebook event

 


Woensdag - Cultuurmarkt, Hawaii Borrel

Cultuurmarkt: 12:00 tot 20:00 @ Wilhelminapark
Op de cultuurmarkt kan je kennismaken met onze creatieve, culturele, muzikale en artistieke kant! Wij hebben een kunst- en cultuurcommissie welke het hele jaar door culturele activiteiten organiseert en waar je natuurlijk zelf aan kan/mag meewerken! Kom langs bij kraampje 8, om kennis te maken, je mogelijk op te geven voor een borrelbuddy, al je vragen te stellen en je natuurlijk in te schrijven!

Hawaii borrel: 20:00 tot 02:00 @ Bodytalk, Oudegracht 64

Aloha, welkom in het paradijs! Kom met ons genieten in tropische sferen met zomerse deuntjes, fruitige drankjes en kleurrijke bloemenkransen. Een themaborrel zoals je deze alleen bij Anteros mee kan maken. Een volledig versierde bar vol Anterianen en UIT-lopers waar je ons al je vragen kan stellen, vrienden kan maken en kan feesten tot je erbij neer wil vallen in een hangmat op een tropisch eiland. Dat bieden we dan weer net niet, maar bij ons zal je een geweldige avond hebben om later nog eens bij weg te dromen als je aan de zomer terug denkt.

Onze borrels zijn laagdrempelig en super gezellig. Of je nou voor een praatje, een drankje of een dansje komt, wij hebben het allemaal. We zullen de hele avond klaar staan als je vragen hebt maar kom vooral ook om de sfeer te proeven. Je zal er niet genoeg van kunnen krijgen, net als wij!

Facebook event


Donderdag - Informatiemarkt, Olympian Party

Informatiemarkt: 12:00 tot 17:00 @ Griftpark
Op de informatiemarkt zullen wij weer paraat staan om kennis te maken met iedereen, informatie te geven over onze vereniging, en natuurlijk voor een gezellige babbel! Al je vragen over onze vereniging, serieus en informatief of zo gek als je het maar kan bedenken, kunnen vandaag worden beantwoord! Kom langs bij kraampje 69! Hier kan je je weer opgeven voor onze vereniging, of voor een borrelbuddy! Tot dan!

Olympian Party: 22:00 tot 04:00 @ u-bar, Bodytalk, Oudegracht 64

Anteros is de god van de wederliefde, waar onze prachtige vereniging naar vernoemd is. Hij is een van de griekse goden, en als er iets is wat we van die goden kunnen leren, dan is dat wel het genieten. Kom daarom met Anteros genieten zoals de Griekse goden dat doen. Tussen de zuilen, het prachtige wit en blauw en de laurierbladen schuilt er in onze werfkelder een waar paradijs. Pak je mooiste toga, je beste lauwerkrans, je sokken, je sandalen en verover de nacht met je goddelijkheid!

Ontdek deze nacht of Aphrodite en Eros je goed gezind zijn, of dat de leefstijl van Athena beter bij jou zou passen…

 

Facebook event


Vrijdag - UIT-is-UIT borrel

Borrel: 20:00 tot 01:00 @ Bodytalk, Oudegracht 64

Aan alle mooie dingen komt een einde… maar niet getreurd! Ook op de laatste dag van de UIT kun je bij ons terecht voor een gezellige borrel! Ben je deze week al één of meerdere keren langsgewipt, maar heb je je nog niet ingeschreven, of twijfel je nog een beetje of jou dat wel leuk lijkt? Net als op de andere dagen zal het mogelijk zijn om je in te schrijven, vragen te stellen en natuurlijk lekker te borrelen met de Anterianen en de andere UIT-lopers!

Kom vooral gezellig langs, hopelijk tot dan!

 

 

Facebook event


De Commissie

De UIT-week van Anteros is medemogelijk gemaakt door alle inzet van onze vrijwilligers, onze leden, het bestuur, en het aankomende bestuur. Echter is er één team die zich al het hele jaar keihard inzet om het waarmaken van een prachtige UIT met Anteros. Hierbij een introductie van deze prachtige commissie:

Wij zijn de UIT-commissie die dit jaar weer onvergetelijke activiteiten tijdens Utrechtse Introductie Tijd (UIT) organiseren om te laten zien wat voor een vereniging wij zijn. Tijdens deze week is ons doel dan ook om al babbelend en feestend nieuwe leden enthousiast te maken om lid te worden van onze vereniging. Om dit voor elkaar te krijgen zullen we natuurlijk te vinden zijn op de verschillende UIT markten, en op onze borrels en feesten in de Bodytalk om te vertellen wie wij zijn en wat wij doen. Je zult tijdens de UIT niet om deze commissie heen kunnen. Des te meer reden om kennis te maken met onze lieftallige commissieleden en de rest van de vereniging!

Wij hebben ontzettend veel zin om jullie allen te leren kennen! Tot snel!

Bob Angelo Fonds

Het COC’s Bob Angelo Fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBT’s, vóór en door LHBT’s. Steun het fonds om ontmoeting mogelijk te maken – www.bobangelo.nl

X