De UIT van Anteros

Wil jij jezelf kunnen zijn? Wil jij alles halen uit je studententijd? Wil jij Utrecht écht leren kennen? Vrienden voor het leven maken? Geweldige avonturen beleven? Deel uitmaken van een geweldige vereniging? Bij Anteros kan dat allemaal, en nog veel meer! Als gezelligheidsvereniging zijn we altijd druk in de weer om het meeste uit onze studententijd te halen. Wekelijkse borrels en daarbovenop nog eens allerlei activiteiten, meer dan 13 commissies, verschillende disputen, reizen, kampen en feesten; bij Anteros hoef je nooit stil te zitten! En dat alles lekker inclusief en divers, we zijn niet voor niets dé LHBT+ studentenvereniging van Utrecht. Alles is vrijblijvend en niet is verplicht, maar je zal snel merken dat je terug blijft komen want bij ons hoor je thuis!

Waarom moet je lid worden bij Anteros?

Bij Anteros word je geaccepteerd voor wie je bent, zo kan iedereen zichzelf zijn. Als dat al niet tof genoeg is, bieden wij ook wekelijkse activiteiten aan. Deze activiteiten kunnen variëren van een heerlijk relaxte wijnproeverij, naar een intense kano sessie of een vurige debat in één van de zalen van de universiteit. Net zoals de leden van Anteros erg divers zijn, zijn onze activiteiten dat dus ook. Naast dat deze activiteiten nog eens super leuk zijn, zijn ze, zoals alles bij Anteros, compleet vrijwillig en is niks verplicht. Net klaar met je tentamen? Haak lekker aan tijdens de wekelijkse borrel op woensdag in de Bodytalk of tijdens één van de eerder genoemde activiteiten. Of ga stiekem een beetje soggen (studie ontwijkend gedrag) tijdens het studeren en klets met andere Anterianen in één van onze whatsappgroepen.

Nou is het natuurlijk super leuk om mee te doen aan activiteiten, maar wellicht wil je zoiets dus ook zelf organiseren? Je kan je inschrijven voor één of meerdere commissies binnen Anteros die deze activiteiten verzorgen. Van de Accie (activiteitencommissie) die maandelijks een activiteit organiseert naar de SmulCie (kookcommissie) die heerlijke gerechten kookt voor de leden.

Naast onze 13 commissies hebben we ook nog disputen, dit is een wat exclusievere groep binnen de vereniging die elke maand afspreken met elkaar. Een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen dus!

Lijkt je dit nou allemaal super tof en ben je helemaal overgehaald?! Schrijf je dan HIER in! Als je nog vragen hebt, dan kan je geheel vrijblijvend het interesseformulier invullen. Wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden! Ook kan je je vragen stellen via de chatfunctie op de website, waar je kan chatten met het bestuur!

Programma

Elke dag van de UIT hebben wij om 21:00 uur een livestream vanuit de Bodytalk!

De Livestream vind plaats in Café Bodytalk, we zitten hier met leden van Anteros die ook mee kunnen doen met verschillende spellen als Studentenlingo, 30 seconds en “Battle of the Praesides .

Klik voor meer informatie op de activiteiten hieronder!

Banner-wedstrijd!

Er hangt een geweldige Anteros banner boven de Nobelstraat! Nu willen we graag ons enthousiasme en de liefde voor de banner met jullie delen.💖 Zo hebben wij een leuke winactie bedacht waarmee je een super leuk prijsje kan winnen!

Maak daarom een selfie van jezelf of met vrienden met de banner op de achtergrond en tag @uhsvAnteros in je instagram story en maak kans op de prijs!✨🏳️‍🌈

De gelukkige winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Livestream van woensdag!

Anteros livestream

De Anteros Livestream wordt elke dag van de UIT 2020, van 21:00 – 22:00 uur, live uitgezonden vanuit de Bodytalk Utrecht!

Roze wandeling

U.H.S.V. Anteros neemt je graag mee op een tour van Utrecht waarbij we stil zullen staan bij verschillende plaatsen die belangrijk zijn voor de LHBT+-geschiedenis van Utrecht.