Vind hier de antwoorden op je meestgestelde vragen

Anteros kent naast de wekelijkse borrels in de Bodytalk nog heel veel activiteiten: de grote reis, kanoën, picnic, barbeque, kerstdiner, kerstgala, poolen, cantus, zusjesborrels, lasergamen, intro- en winterkamp, wijnproeverijen, kookworkshops, schilderen, cocktailavonden, filmbesprekingen, symposiums, kroegentochten, pubquizen, dansworkshop, themafeesten, themaborrels, commissiebedankdag, utrecht canal pride, yoga en nog veel meer!

Bij Anteros hebben we natuurlijk ook moeten schakelen toen de quarantaine begon. Echter hebben wij onderhand onze draai ook in een online of hybride (online en oflline) situatie gevonden. Zo hebben wij een actieve Discord server, waar we samen onze vaste woensdagavond borrel konden doorzetten! Hier hebben we tijdens de volledig online periode activiteiten gehad zoals een online pubquiz, spelletjes avonden met onder andere Cards Against Humanity, Jackbox en een digitale escaperoom! Verder organiseerde onze Fitcie livestreams om samen lekker te sporten.

Verder kunnen we tegenwoordig ook fysieke activiteiten doen, waarbij we natuurlijk 1.5 meter afstand houden, maar wel echt het hechte verenigingsgevoel te voelen is. Zo hebben we activiteiten kanoën, weerwolven in het park, samen sporten, dans workshops, culturele stadswandeling, mini-golven, survivallen of lekker kunstzinnig schilderen in het park! En natuurlijk onze fysieke borrel in de Bodytalk op 1.5 meter. Zo zie je dat Anteros ook tijdens corona een toevoeging kan zijn op je studenten leven.

We hebben momenteel wel 200 leden en 13 commissies!

Aan het lidmaatschap zitten natuurlijk kosten, je contributie. Deze hoef je gelukkig niet meteen te betalen als je je inschrijft. De betaling gaat via een incasso, en twee weken van te voren hoor je al van ons dat we af gaan schrijven. Op zijn vroegst betaal je dus twee weken na je inschrijving, al is het waarschijnlijker dat het later (na een storting van DUO) pas gebeurt.

Dus, als je je inschrijft dan krijg je alle informatie om je jaar goed te beginnen, toegang tot allerlei media en onze activiteiten, en een super gezellig introductie groepje, wat wil je nou nog meer? We hebben zin om je te ontmoeten! 

Via deze LINK kan je je inschrijven.

Anteros is een inclusieve vereniging, niet alleen voor Nederlands sprekende mensen maar ook voor niet Nederlands talige. De communicatie van Anteros wordt dan ook altijd tweetalig aangeleverd en de activiteiten worden zoveel mogelijk ook zo aangeboden.

Ook heeft Anteros al een klein groepje internationale studenten binnen zijn gelederen. Enkele van hen zijn dan ook lid van een commissie waarin de voertaal dan ook Engels is.