DSC 1460

U.H.S.V. Anteros is dé LHBT+ studentenvereniging van Utrecht. Bij ons is iedereen welkom en kun je lekker jezelf zijn. Als gezelligheidsvereniging organiseren we leuke borrels, feestjes en andere activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze verschillende commissies. De commissies bestaan uit leden die zich graag actief inzetten voor de vereniging. De vereniging wordt geleid door een vijfkoppig bestuur, dat geheel vrijwillig en met veel enthousiasme de vereniging draaiende houdt.

Borrels
Wij organiseren elke woensdagavond vanaf 21:00 een borrel in onze stamkroeg Bodytalk (Oudegracht 64). Deze wordt druk bezocht door onze leden, maar ook door mensen van buiten de vereniging. Lid of geen lid, iedereen is welkom op deze borrels. Eén keer per maand organiseert onze borrelcommissie, de BorCie, een leuke themaborrel! Deze borrels worden dan ook altijd extra druk bezocht. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de datum van onze volgende themaborrel!

Activiteiten
Naast de borrels organiseert Anteros talloze activiteiten voor haar leden. Elke week vindt er minimaal één activiteit plaats, naast de reguliere borrel. Deze activiteiten variëren sterk van aard, wat terug te zien is in de 11 reguliere commissies die elk op hun eigen manier Anteros zo mooi maken. Klik op de links hieronder om meer over deze commissies te weten te komen!

Feesten
Anteros is en blijft een gezelligheidsvereniging. Wij zijn dan ook zeker niet vies van een goed feest. Meerdere keren per jaar organiseert onze Feestcommissie, de FeesCie, een supertof feest! Dit doen we  vaak in samenwerking met andere studentenverenigingen in Utrecht. Onze feesten zijn meestal toegankelijk voor iedereen!

Commissies
Zoals hierboven genoemd heeft Anteros een groot aantal commissies. Deze commissies organiseren het hele jaar door de meest uiteenlopende activiteiten. Elke commissie bestaat uit minimaal vijf enthousiaste leden. Bekijk ze hier

Bestuur
Aan het hoofd van de vereniging staat het bestuur. Het bestuur houdt de vereniging draaiende en is ook het eerste aanspreekpunt voor zowel Anterianen als externen. De zes bestuursleden hebben elk hun eigen functie en zetten zich naast hun studie vol overgave in voor de vereniging. Klik hier voor meer informatie.

Vertrouwenspersonen
Als LHBT+ -vereniging vinden wij het bij Anteros belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit. Wanneer je ergens mee zit, iets kwijt wilt of even ergens over wilt praten dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen.

Aanmelden
Als Anteriaan maak je deel uit van een gezellige groep LHBT+ -studenten. Een lidmaatschap is geheel vrijblijvend en kost slechts €45,- per jaar. Hier krijg je een hoop leuke borrels, etentjes en activiteiten voor terug. Daarnaast profiteer je van kortingen, zoals op drankjes in café Bodytalk. Lees meer informatie over aanmelden en lidmaatschap om je aan te melden.

 

Vraag je je af welke verenigingen actief zijn in Utrecht? Ga naar de Studentenwegwijzer!