Over Ons

cropped anteros logo groot 1024x931

Over Ons

U.H.S.V. Anteros is dé LHBTQIA+-studentenvereniging van Utrecht. Bij ons is iedereen welkom en kun je lekker jezelf zijn. Als gezelligheidsvereniging organiseren we leuke borrels, feestjes en andere activiteiten.

Als Anteriaan maak je deel uit van een gezellige groep LHBTQIA+-studenten. Een lidmaatschap is geheel vrijblijvend en kost slechts €55,- per jaar. Hier krijg je een hoop leuke borrels, etentjes en activiteiten voor terug. Daarnaast profiteer je van kortingen, zoals op drankjes in café Bodytalk. Lees meer informatie over aanmelden en lidmaatschap om je aan te melden.

Als LHBTQIA+-vereniging vinden wij het bij Anteros belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit. Wanneer je ergens mee zit, iets kwijt wilt of even ergens over wilt praten dan kun je terecht bij onze vertrouwenscontactpersonenJe kan ook zonder dat je lid bent contact met ze opnemen.

borrel

Activiteiten

Wij organiseren elke woensdagavond vanaf 21:00 een borrel in onze stamkroeg Bodytalk (Oudegracht 64). Deze wordt druk bezocht door onze leden, maar ook door mensen van buiten de vereniging. Lid of geen lid, iedereen is welkom op deze borrels. Eén keer per maand organiseert onze borrelcommissie een leuke themaborrel!

Naast de borrels organiseert Anteros talloze activiteiten voor haar leden. Elke week vindt er minimaal één activiteit plaats, naast de reguliere borrel. Deze activiteiten variëren sterk van aard, wat terug te zien is in de 17 reguliere commissies die elk op hun eigen manier Anteros zo mooi maken.

43704652 1976120005815542 3887523372334055424 o

Achtergrond

Zoals hierboven genoemd heeft Anteros een groot aantal commissies. Bekijk ze hier. Deze commissies organiseren het hele jaar door de meest uiteenlopende activiteiten.

Aan het hoofd van de vereniging staat het bestuur. Het bestuur houdt de vereniging draaiende en is ook het eerste aanspreekpunt voor zowel Anterianen als externen. De bestuursleden hebben elk hun eigen functie en zetten zich naast hun studie vol overgave in voor de vereniging.